Hesabım
    Timothée Chalamet, "Wonka" Filminden İlk Görseli Paylaştı

    Wonka filminden ilk kostümlü görsel yayınlandı

    Timothée Chalamet, sevilen çikolatacı rolündeki ilk kostümlü görselini paylaştı. Görselde, tanıdık bir silindir şapka yer aldı. Sosyal medyada paylaşım yapan oyuncu, “Wonka”ya ilk bakışını sundu. Chalamet, orijinal 1971 uyarlaması “Willy Wonka & the Chocolate Factory”de Gene Wilder'ın Wonka'yı tasvir ettiği filme atıfta bulunarak, “Gerilim korkunç, umarım devam eder.” başlığıyla Instagram'da fotoğrafı yayınladı.

    Chalamet, resmi Twitter hesabından da fotoğrafı yayınlarken, Warner Bros., Facebook ve Instagram üzerinden paylaştı. Konuyla ilgili ayrıntılar hala gizli tutulurken, Warner Bros. prequel projesinin, Willy Wonka'nın nasıl ünlü bir şeker üreticisi haline geldiğini keşfedeceği bildiriliyor. Prodüksiyon, bir müzikal olarak adlandırılıyor ve Chalamet'nin temsilcileri, aktörün filmde şarkı söyleyip dans edeceğini doğruluyor.

    Willy Wonka, ünlü yazar Roald Dahl tarafından yaratıldı. Karakter, Charlie adındaki fakir bir çocuğu takip eden 1964 tarihli “Charlie and the Chocolate Factory” romanında çıkış yaptı. Wonka tarafından işletilen harika ve ürkütücü çikolata fabrikasını gezmek için altın bir bilet kazanan Bucket, hikayenin merkezini oluşturuyordu.

    Kitap iki kez beyazperdeye uyarlandı. İlki, 1971'de Gene Wilder'ın Wonka'yı oynadığı filmdi. İkincisi ise, Johnny Depp'in Tim Burton yönetiminde bu rolü üstlendiği film. “Paddington” dizisinin arkasındaki yönetmen Paul King, “Wonka”yı yönetiyor, David Heyman yapımcılık yapıyor. Kadroda Chalamet ile birlikte Rowan Atkinson, Sally HawkinsOlivia Colman ve Keegan-Michael Key de yer alıyor. Wonka, 17 Mart 2023'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top