Hesabım
    Altın Küre, 2022'de NBC Yayını Olmadan Gerçekleşecek

    Protestolardan sonra Altın Küre nasıl bir yol izliyor?

    Altın Küre Ödülleri 2022'de verilecek ama Hollywood Yabancı Basın Birliği (, etkinliği NBC yayını olmadan düzenleyecek. Organizatörler, NBC'nin televizyon desteği olmamasına rağmen gösteriye ev sahipliği yapmayı planlıyor, ancak, zor durumdaki ödül töreni için ne tür bir yöntem uygulanacağı henüz kararlaştırılmış durumda değil.

    Variety'nin haberine göre, HFPA, cuma günü stüdyolara, adaylık kriterleriyle alakalı bir mesaj yolladı. Hollywood yeteneklerinin, gösterinin 2022 versiyonuna katılmaya ne kadar istekli olacağı belli değil. Altın Küre ve Hollywood Yabancı Basın Birliği, Los Angeles Times'ın bir haberi sonrası, bu yılın başlarında ağır eleştirilere maruz kaldı. Scarlett Johansson ve Tom Cruise da dahil olmak üzere çeşitli ünlüler organizasyona karşı konuştu ve Netflix, açık bir mektupla etkinliği boykot edeceğini söyledi.

    HFPA, Los Angeles Times'ın raporundan sonra 21 yeni üye eklemek, üyelerinin hediye almalarını yasaklamak ve yeni tüzük ilan etmek gibi çeşitli reformlardan geçti. Yeni kurallar ve uygunluklar getirilmesine rağmen, tüm eski üyeler reformlardan sonra kuruluşa yeniden kabul edildi. 2022 Altın Küre Ödülleri'nin geleceği, ilk olarak mayıs ayında, etkinliğin uzun süredir resmi yayın evi olan NBC'nin, organizasyonun bir sonraki törenini yayınlamayacağını açıklamasıyla sorgulandı.

    NBC, mayıs ayında yaptığı açıklamada, "HFPA'nın anlamlı bir reforma bağlı olduğuna inanmaya devam ediyoruz. Ancak, bu büyüklükteki değişim zaman ve çalışma gerektiriyor ve HFPA'nın bunu doğru yapmak için zamana ihtiyacı olduğunu güçlü bir şekilde hissediyoruz. Bu nedenle NBC, 2022 Altın Küre'yi yayınlamayacaktır. Organizasyonun planını uyguladığını varsayarsak, Ocak 2023'te gösteriyi yayınlayacak bir konumda olacağımızı umuyoruz.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top