Hesabım
    Abel Ferrara'nın Politik Gerilimi "Zeros and Ones"tan Fragman!

    Başrolde Ethan Hawke yer alıyor.

    Ethan Hawke'ın, Bad Lieutenant ve King of New York filmleriyle tanınan Abel Ferrara tarafından yazılıp yönetilen yeni siyasi gerilim filmi Zeros and Ones'ın ilk fragmanı yayınlandı. Training Day ve First Reformed gibi filmlerdeki çalışmalarıyla tanınan oyuncu, olası bir terör saldırısının önüne geçmek için Roma'ya çağrılan J.J. adlı bir askeri canlandıracak.

    Saldırı hakkında bilgi karşılığında J.J., terörist saldırıyı durdurmanın anahtarı olan, yakalanan anarşist ve devrimci ikiz kardeşi Justin hakkında yeni bilgiler bulmaya çalışır. Fragmanda Hawke'ın, bombalar patlamadan önce her bir sırrı tek tek bulmaya ve sevgili ikiz kardeşini kurtarmaya çalışırken Roma sokaklarında koşuşturduğunu görüyoruz.

    Zeroes and Ones'a ek olarak, yakın gelecekte çok daha fazla Hawke görmek üzereyiz. Hawke ayrıca, çocukları kaçıran ve öldüren sadist bir seri katili oynadığı The Black Phone'da da rol alacak. 2022'de Hawke, Knives Out 2'de ve Robert Eggers'ın The Northman'inde yer alacak. Ayrıca, Marvel'in Disney Plus dizisi Moon Knight'ta Oscar Isaac'le birlikte oynayacak.

    İşte Zeroes and Ones'ın özeti: Ethan Hawke ve yönetmen Abel Ferrara, Roma'da ölümcül bir gecede geçen bu cesur, gergin siyasi-gerilim için güçlerini birleştiriyor. Şehre yakın bir terörist bombalamayı durdurması için çağrılan asker J.J. (Hawke), saldırıyı engelleyebilecek bilgiye sahip olan hapsedilmiş asi kardeşi Justin'in (ayrıca Hawke) haberini umutsuzca arar. Başkentin karanlık sokaklarında dolaşan J.J., Vatikan'ın paramparça olmasını engelleme umuduyla bir dizi mücadeleye girer. Zeroes and Ones, 19 Kasım'da bazı sinemalarda ve online izlemede, 4 Ocak'ta ise DVD ve Blu-Ray'de yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top