Hesabım
    Ethan Hawke'ın Yeni Projesi Belli Oldu!

    Film, Joe Hill'in bir kısa öyküsünden uyarlanacak..

    Ethan Hawke, Joe Hill'in kısa öyküsünün beyazperdeye uyarlaması olan Scott Derrickson filmi “The Black Phone”un kadrosuna katıldı. Film, Hawke ve Blumhouse'u yeniden bir araya getiriyor. Oscar adayı oyuncu, daha önce “The Purge” filminde rol aldı ve Showtime’ın “The Good Lord Bird” dizisinde kölelik karşıtı John Brown rolünü oynadı. Her iki proje de Blumhouse yapımıydı. Hawke ayrıca Blumhouse'un kurucusu Jason Blum'un yakın arkadaşı.

    "The Black Phone", Universal tarafından dağıtılacak ve şubat ayında Kuzey Carolina'da çekimlere başlayacak. Blumhouse herhangi bir olay örgüsü detayı vermedi ama önceki raporlara göre film, ses geçirmez bir bodrum katında kilitliyken bağlantısı kesilmiş bir telefondan ölülerden gelen aramaları alan kaçırılmış bir çocuk hakkında bir hikaye barındırıyor.

    Derrickson daha önce, “Sinister” ve “The Exorcism of Emily Rose”un yanı sıra “Doctor Strange” çizgi roman uyarlamasını da yönetmişti. Başlangıçta, filmin devamı niteliğindeki "Doctor Strange and the Multiverse of Madness"i de yönetmesi planlanmıştı ancak yaratıcılık farklılıkları nedeniyle 2020'de projeden ayrıldı. Yerine usta yönetmen Sam Raimi geçti.

    Hawke, “Boyhood”, “Training Day” ve “Reality Bites” filmlerini içeren dört Akademi Ödülü adayı bir aktör ve senarist. Bir sonraki adımda Nicole Kidman ve Alexander Skarsgard'la birlikte Robert Eggers’in “The Lighthouse” filminin devamı niteliğinde olan “The Northman” ve Abel Ferrara'dan gelen bir gerilim filmi “Zeros and Ones”ta başrolü paylaşacak. Sık sık ortak yazar olan Derrickson ve Robert Cargill, Hill’in kısa öyküsünü de birlikte uyarladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top