Hesabım
    Hayalet Hikayesi Barındıran "I Was a Simple Man"den Fragman

    Filmden ilk fragman yayında!

    Christopher Makoto Yogi'nin ikinci uzun metrajlı filmi “I Was a Simple Man”, bu yılın başlarında Sundance Film Festivali'nde dünya prömiyeri yapan en iyi filmlerden biriydi. Filmde Constance Wu, Steve Iwamoto, Kanoa GooTim Chiou ve Chanel Akiko Hirai gibi Asyalı Amerikalı ve yerli Hawaili aktörlerden oluşan bir kadronun yanında rol alıyor.

    “I Was a Simple Man”in resmi özeti şöyle; “Yemyeşil Hawaii kırsalında geçen lirik bir hayalet hikayesi olan film, ölümcül bir hastalık nedeniyle hayatı yavaş yavaş sönmekte olan Masao'yu (Steve Iwamoto) takip ediyor. Uzaklaştığı aile üyeleri ona bakmak için mücadele ederken, Masao, vefat eden karısı Grace (Constance Wu) tarafından ziyaret edilir ve geçmişinin kararlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.”

    Yogi'nin “I Was a Simple Man”la Sundance'e yolculuğu uzun zaman sürdü. 2014 yılında Hawaii aile dramasının senaryosunu bitirdi ve ertesi yıl projeyi daha da geliştirmek için Sundance senaryo yazım laboratuvarına katıldı. Yogi, Sundance'te IndieWire'a verdiği demeçte, "Asyalı Amerikalı ve Pasifik Adalı insanların tamamının, daha yaşlı bir Asyalı Amerikalı karaktere odaklandığı bir film. Özellikle 2015 veya 2016 yıllarında, insanlar bana kimsenin bunu izlemek istemediğini söylerdi. Kimsenin tam bir Asya-Amerikan ve Pasifik Adalı oyuncu kadrosunu izlemek istemediğini söyleyerek bu konuda açık sözlüydüler. Birkaç yıl önce bunun bu kadar hızlı değişmesi ilginç oldu. Şimdi, aynı insanlar bana listelerini çeşitlendirmek istediklerini söylüyorlar." dedi.

    “I Was a Simple Man”in salon prömiyeri New York City'de Metrograph'ta yapılacak. Yaklaşan Hawaii Uluslararası Film Festivali'ndeki en önemli sunum olmasının ardından, 19 Kasım'da Hawaii'de memleket prömiyeri yapacak. Film, daha sonra tüm dünyada vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top