Hesabım
    Merakla Beklenen "The Flash" Filminden Teaser Fragman

    DC FanDome etkinliğinde ilk video yayınlandı!

    Scarlet Speedster sonunda sinema salonlarına doğru koşuyor ve yanında birkaç Kara Şövalye getiriyor. Aktör Ezra Miller'ın DC Comics kahramanını canlandırdığı, yönetmen Andy Muschietti'nin uzun metrajlı uyarlaması “The Flash”ın ilk fragmanını DC Fandome sanal hayran etkinliği sırasında paylaştı. Elbette, bu proje, başrolünü Grant Gustin'in oynadığı CW dizisi “The Flash”la karıştırılmamalı.

    Miller'ın Barry Allen'ı uzay ve zamanın sınırlarını aşacak kadar hızlı hareket ettiğinden, "The Flash" filmi DC çoklu evreninin kilidini açacak. Barry'nin zaman çizelgesindeki atlama yetenekleri, Ben Affleck'in oynadığı sinematik evren hikayesinden, alternatif bir evrene geçmesine izin veriyor. Michael Keaton, 1989 yapımı “Batman” ve 1992 yapımı “Batman Returns” filmlerinde yarattığı rolü yeniden canlandırıyor.

    İşleri daha da karmaşık hale getiren Kiersey Clemons, Barry'nin 2017 filmi “Justice League” için yarattığı bir karakter olan Iris West'i oynuyor, ancak rolü yönetmen Zack Snyder'ın filmden ayrılmasından sonra kesildi ve ardından Snyder dört saatlik filmini yayınladıktan sonra görevine tekrar geri döndü. Billy Crudup, “Justice League”in hem 2017, hem de 2021 versiyonlarında Barry'nin babası Henry'yi canlandırırken, onun yerini Ron Livingston aldı.

    Bu karakterlerin hiçbiri teaser'da görünmüyor. Bunun yerine, Barry Allen'ın yeni yetenek Sasha Calle tarafından oynanan Supergirl'le birlikte kendisinin farklı bir versiyonuyla tanıştığını görüyoruz. Klipte, Keaton'dan Bruce Wayne, Barry'ye zaman çizgileri arasında hareket etme yeteneğiyle neden kendini kurtarmaya çalışmak istediğini soruyor. Bruce'un konuşması, Barry'nin annesinin (Maribel Verdú) hala hayatta olduğu evine döndüğü görüntülerin arka planında yer alıyor. Ancak, Barry'nin evreninde annesi öldürüldü ve babası haksız yere suçtan mahkum edildi.

    Christina Hodson (“Birds of Prey”) tarafından yazılan “The Flash”ın 4 Kasım 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top