Hesabım
    ‘Love and Monsters’ın Yönetmeni Michael Matthews, Merlin'i Uyarlıyor

    Disney, aradığı yönetmeni buldu!

    Michael Matthews, T.A. Barron'ın bir uyarlaması olan Disney'in Merlin filmini yönetmeye hazırlanıyor. Romanlar, Kral Arthur'un büyücü akıl hocasının hikayenin merkezinde olduğu bir seriyi oluşturuyor. Bugün vizyona giren 20th Century Medieval filmi The Last Duel'in yönetmenliğini yapan efsane isim Ridley Scott, bir noktada yönetmenliğe bağlandı ancak yoğun programı nedeniyle yollarını ayırdı.

    Kaynaklar, filmin Disney'in canlı aksiyon ekibiyle hala erken geliştirme aşamasında olduğunu söylüyor. Gil Netter, Chris Weitz'in son taslağı üzerinden çekilecek filmin prodüksiyonunu yapıyor. Barron kitaplarına dayanan dizi, klasik edebi karakter King Arthur'un akıl hocası olacak genç bir Merlin'in başlangıç ​​hikayesini takip etmişti. Birkaç film Kral Arthur efsanesine odaklanmış olsa da özellikle Merlin'in hikayesine odaklanan tek yüksek profilli hikaye, Sam Neill'in başrol oynadığı NBC yapımı Merlin'di.

    Matthews, son olarak, Paramount ve 21 Laps için Dylan O'Brien ve Jessica Henwick'in oynadığı ve 2020 sonbaharında vizyona giren, Nisan 2021'de Netflix tarafından uluslararası olarak piyasaya sürülecek olan, eleştirmenlerce beğenilen macera filmi Love & Monsters'ı yönetti. İlk kez, Sean Drummond tarafından yazılan ve 2017'de Discovery Program kapsamında TIFF'de prömiyeri yapılan çağdaş African Spagetti Western'i "Five Fingers For Marseille"le dikkatleri üzerine çekti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top