Hesabım
    Adrien Brody, ‘Lord of the Rings’ Teklifini Reddetmiş!

    Brody, bu kararından dolayı pişman olup olmadığını açıkladı

    Adrien BrodyPeter Jackson destanı Lord of The Rings'i sinema salonunda gördüğünde büyük bir pişmanlıkla doldu. Çünkü, Yüzüklerin Efendisi'nde yer alma şansını geri çevirmişti. GQ ile yakın tarihli bir kariyer retrospektifinde, Oscar ödüllü aktör, 2005 yapımı King Kong'da Jackson'la çalışması üzerine konuşurken şaşırtıcı gerçeği ortaya çıkardı.

    Brody, efsaneleşen film serisi için kendisine teklif sunulması hakkında, "Bir şekilde anlayamadım. Hangi bölüm için uygun olurdum bilmiyorum ama Hobbit benzeri bir karakterdi. Başka bir şey arıyordum." dedi ve elbette Brody, büyük pişmanlık duyduğunu söyledi; "Filmi, büyük bir salonda, eski bir kız arkadaşımla izlemeye gittiğimi hatırlıyorum. Bana döndü ve 'bunu mu reddettin' dedi. Kendimi çok aptal hissettiğimi hatırlıyorum ama Peter'ın [King Kong] filminde Jack rolünü alabileceğimi sanmıyordum." dedi.

    Brody, King Kong'un kendisi için harika bir deneyim olduğunu ve büyük bütçeli, destansı bir hikaye yapmak hakkında çok şey öğrendiğini söyleyerek sözlerine devam etti; "Times Meydanı'nda bir prömiyerimiz vardı ve tüm Times Meydanı'nı kapattılar. Belediye başkanı oradaydı ve bizi şehirle tanıştırdı. Büyük bir anlaşmaydı. Yüzüm bir McDonald's soda bardağında ölümsüzleştirildi. Bu ne zaman biri için olur ki?” dedi.

    Adrien Brody, rolü reddettiği için pişman ama 2002 yapımı The Pianist filminde sergilediği performansla Oscar heykelciğini evine götürdü. Belki de Lord of the Rings yüzünden yoğun çalışma takvimine takılacaktı ve Oscar kazanma şansı elde edemeyecekti. Brody, Wes Anderson filmi The French Dispatch'le ve Chapelwaite adlı diziyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top