Hesabım
    Jacques Audiard Filmi 'Les Olympiades"ten Fragman

    Filmin senaristleri arasında önemli isimler var

    Avustralya şirketi Madman Films, orijinal adı Les Olympiades olarak bilinen Paris, 13th District filmi için resmi bir fragman yayınladı. Bu, ödüllü Fransız film yapımcısı Jacques Audiard'ın (A Prophet, Rust and Bone, Dheepan, The Sisters Brothers) son filmi ve ilk olarak bu yılın başlarında 2021 Cannes Film Festivali'nde gösterildi.

    Film, Paris'in 13. Bölgesi'nde yaşayan üç farklı insan hikayesini takip eden, modern Paris'teki genç bir aşkın siyah beyaz hikayesi. Teknik olarak film, Adrian Tomine'nin "Killing and Dying" adlı çizgi romanının, ödüllü sinemacılar Léa Mysius ve Céline Sciamma ile birlikte yazılan bir uyarlaması. Oyuncu kadrosunda, Lucie Zhang, Makita Samba, Noémie Merlant, Jehnny Beth, Camille Léon-Fucien, Oceane Cairaty ve Anaïde Rozam yer alıyor.

    Cannes Film Festivali'nde olumlu eleştiriler alan film, samimiyet, seks ve aşk üzerine bazı harika modern yaklaşımlara sahip. Émilie, Nora'ya ilgi duyan Camille'le tanışır ve yolları Amber'le kesişir. Üç kadın ve bir erkek, bazen arkadaş, bazen sevgili ve çoğu zaman ikisini de hissettikleri bir iletişim kurarlar. Aslen Les Olympiades olarak bilinen Paris, 13th District, See How They Fall, A Self-Made Hero, Read My Lips, The Beat That My Heart Skipped, A Prophet, Rust and Bone, Dheepan ve The Sister Brothers filmlerinin ünlü yönetmeni Jacques Audiard tarafından yönetiliyor. 

    Senaryo, Nicolas Livecchi ile birlikte Léa Mysius, Céline Sciamma ve Jacques Audiard tarafından yazıldı. Adrian Tomine tarafından yazılan "Amber Sweet" / "Killing and Dying" / "Summer Blonde" / "Hawaiian Getaway" adlı çizgi roman kısa öykülerinden uyarlandı. Madman Films, Audiard'ın filmini bu yıl içerisinde tüm dünyada vizyona sokacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top