Hesabım
    'Diary of a Wimpy Kid'in Animasyon Versiyonundan Fragman

    Saftirik Greg, yeni animasyon versiyonuyla geliyor!

    Disney, Diary of a Wimpy Kid'in kendi çektiği orijinal film uyarlamasını 3 Aralık'ta Disney Plus yayın hizmetine getiriyor. Greg Heffley'nin tüm yaramazlıklarını, utançlarını ve tipik korkunç ortaokul hayatını gösteren bir fragman yayınlandı. Film, önceki uyarlamaların aksine, temel aldığı kitabın orijinal sanat tarzına yakın bir animasyon versiyonu olacak.

    Hikaye, Greg'in en iyi arkadaşı Rowley'le birlikte ortaokul hayatını travma olmadan atlatmaya çalışmasını takip ediyor. Ancak, her köşede kaos beklerken, Greg için asla Rowley'ye göründüğü kadar basit değildir. Bir günlükte belgelenen sevimli ve eğlenceli bir büyüme hikayesi anlatılıyor: Hayatın mücadeleleriyle başa çıkmayı öğrenen ve bu süreçte gerçekten neyin önemli olduğunu keşfeden genç bir çocuğun günlüğü.

    Disney'in filmi, yazar ve karikatürist Jeff Kinney'in Diary of a Wimpy Kid (Ülkemizdeki adıyla Saftirik Greg'in Günlüğü) kitap serisinin ilk kitabına dayanacak. Seri, 2004'te çevrimiçi bir versiyonunun ilk yayınlanmasından bu yana bir hit oldu ve 2010'da seriye dönüşen canlı bir film uyarlaması, ardından 3 devam filmi ve bir kısa film kazandırdı.

    Disney Plus uyarlaması, Swinton Scott (Futurama) tarafından yönetilecek ve Kinney tarafından yazılıp, yapımcılığı yürütülecek. Orijinal seslendirme kadrosunda bulunan yetenekler arasında şu isimler yer alıyor: Greg Heffley rolünde Brady Noon (The Mighty Ducks: Game Changers), Rowley Jefferson rolünde Ethan William Childress (karma-ish) ve Frank Heffley rolünde Chris Diamantopoulos (Silicon Valley).

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top