Hesabım
    Jake Gyllenhaal, Guy Ritchie'nin Yeni Filmi İçin Görüşmelerde

    Anlaşma sağlanırsa, ikili ilk kez bir araya gelecek

    SnatchThe Gentlemen ve Sherlock Holmes gibi filmlerin yönetmeni Guy Ritchie, yeni bir film üzerinde çalışıyor ve bildirildiğine göre Akademi Ödülü'ne aday gösterilen aktör Jake Gyllenhaal (Donnie Darko) bu filmde oynamak için görüşmelerde bulunuyor. Henüz yaklaşmakta olan bu uzun metrajlı filmle ilgili pek fazla ayrıntı bilinmiyor ama filmin Miramax tarafından finanse edileceği ve Ritchie tarafından yönetilip yazılacağını biliyoruz.

    Muhtemelen Ritchie'nin yönetmenliğinin imzası olan, yoğun tempolu ve hızlı kurguya sahip bir film bekleyebiliriz. Deadline'a göre henüz adı açıklanmayan bu film, Gyllenhaal'ın bir sonraki filmi olacak ve çekimlerinin bu yılın sonunda başlaması bekleniyor. Ritchie'nin en son filmi, yakın geçmişte vizyona giren Wrath of Man adlı aksiyon-gerilim filmiydi.

    Ritchie, Jason Statham ve Aubrey Plaza'nın oynadığı Operation Fortune filminin önümüzdeki yılın ocak ayında vizyona girmesini şimdiden planladı. Gyllenhaal'ın en son filmi The Guilty, 1 Ekim'de Netflix'te gösterime girdi. Bu haftanın başlarında, oyuncunun henüz ön yapım aşamasında olan Prophet filminde John Prophet olarak yer almak için imza attığı doğrulandı. Buna ek olarak, Gyllenhaal, gelecek yılın şubat ayında vizyona girecek olan Michael Bay'in yeni gerilim filmi Ambulance'ta da rol alacak.

    Aktörün gelecekteki projeleri arasında iki mini dizi olan The Son ve Lake Success'e ek olarak Benedict Cumberbatch'le birlikte rol alacağı Finest Kid, Rio ve Oscar Isaac'ın da başrolde olduğu Francis and the Godfather yer alıyor. Elle Fanning ve Elisabeth Moss, dizilerin diğer başrollerinde yer alıyor. Şu anda Ritchie'nin Gyllenhaal ile olan projesi için vizyon tarihi yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top