Hesabım
    Ryan Gosling, Margot Robbie’li Barbie Filminde Rol Alabilir

    Ken rolü için Gosling'le imza aşamasına gelindi

    Margot Robbie'nin Barbie'si, görünüşe göre Ken'ini Ryan Gosling'de buldu. İki kez Oscar adayı olan oyuncu, aynı zamanda senaryoyu Noah Baumbach'la birlikte yazan Greta Gerwig'in yöneteceği Warner Bros. ve Mattel filminde rol almak için son görüşmelerde bulunuyor.

    Robbie, projede çifte görev yapıyor; İkonik Mattel bebeğini oynamanın yanı sıra, geçen yılki Oscar ödüllü “Promising Young Woman” filmini yapan LuckyChap Entertainment adı altında filmin yapımcılığını üstleniyor. “Barbie”nin yapımcıları arasında LuckyChap'ten Tom Ackerley ve Josey McNamara; Mattel'den Robbie Brenner ve Ynon Kreiz; ve David Heyman bulunuyor.

    Barbie'nin hikayesini beyaz perdeye uyarlama planları son yıllarda birkaç kez tekrarlandı. Son olarak, Robbie, Gerwig ve Baumbach sırasıyla 2018 ve 2019'da projeye dahil olduklarında işler tam gaz devam etti. Temmuz ayında, Barbie"nin 2023'ün başlarında WB'nin Londra'daki Leavesden Stüdyolarında prodüksiyona başlayacağı ve 2023'ün sonlarında sinemalarda gösterime gireceği bildirildi.

    Gosling, kısa süre önce Anthony ve Joe Russo'nun büyük bütçeli Netflix aksiyon gerilim filmi “The Grey Man”in yapımını tamamladı. Son olarak Gosling, Harrison Ford'la birlikte "Blade Runner 2049"da oynadıktan sonra "First Man"de efsanevi astronot Neil Armstrong'u canlandırdı. Kanadalı aktörün Oscar adaylıkları 2006 yapımı "Half Nelson" ve 2016 yapımı "La La Land" filmlerinden geldi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top