Hesabım
    Gerilim Filmi "The Gardener"dan Fragman

    "Bunu yapabilecek tek kişi var, o da bahçıvan."

    Lionsgate, ünlü film yapımcısı ikili Scott Jeffrey ve Rebecca Matthews'tan gelen, The Gardener adlı b-filmi atmosferindeki gerilim filminin fragmanını yayınladı. İngiltere'de bir malikanede bahçıvan olarak sakin bir hayat yaşayan bir göçmen, aileyi kurtarmak için eski becerilerine güvenmek zorunda kalır. Küçük bir ekip aileye saldırır, ancak, onları kurtarmak için, bir asker olarak öğrendiği vahşi yollara geri dönmesi gereken sessiz bahçıvan Peter Juhasz harekete geçer.

    Filmin başrolünde, Robert Bronzi yer alıyor. Death Kiss ve Escape from Death Block 13 filmleriyle de tanınan oyuncu, Charles Bronson'a benzerliğiyle dikkat çekiyor.  "The Gardener"ın kadrosunda ayrıca, Gary Daniels, Sarah T. Cohen, Nicola Wright, Kate Sandison, Peter Organ, Jake Watkins, Jon Callaway, Pasquale Parisi ve Richard Kovacs bulunuyor.

    Yönetmenler Scott Jeffrey ve Rebecca Matthews'un bu yoğun ev işgal gerilim filminde, İngiliz kırsalının sessizliği acımasız bir gecede paramparça oluyor. Sorunlu ve varlıklı bir aile, tatil için şirin bir malikanede toplanır. Kana susamış, sadist Volker (Gary Daniels) ve ekibinin, gece vakti onlara saldırmaya, soymaya ve sakatlamaya hazır bir şekilde kapılarda oyalandığından asla şüphelenmezler. Ancak, aileyi kurtarmak için bir asker olarak öğrendiği vahşi yollara geri dönmesi gereken malikanenin sessiz bahçıvanı Peter Juhasz'a (Robert Bronzi) güvenmiyorlardı.

    Scott Jeffrey ve Rebecca Matthews, daha önce Bats, HellKat, Cam Girls, Cannibal Troll, Hatched ve Reign of Chaos filmlerinin ortak yönetmenliğini yaptı. Filmin ksiyon yönetmenliğini Michael Hoad üstleniyor. Senaryo, Jeff Miller'ın bir hikayesinden Ben Demaree tarafından yazıldı. Film, herhangi bir festivalde veya başka bir yerde gösterime girmedi. Lionsgate, bu yılın sonunda 28 Aralık 2021'den itibaren The Gardener'ı doğrudan VOD / DVD'ye çıkaracak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top