Hesabım
    Rob Delaney, Matthew Vaughn Filmi ‘Argylle’ın Kadrosunda

    Delaney, yoğun takvimine bir film daha ekledi

    Matthew Vaughn, Hollywood'un en büyük yıldızlarını (ve hatta pop müzik starlarını), yepyeni casus gerilim filmi Argylle'de, kendisiyle birlikte çalışmak için bir yolculuğa çıkıyor. İlk olarak temmuz ayında duyurulan film, Vaughn tarafından Marv Stüdyoları altında yönetilecek ve üretilecek. Hollywood Reporter, Rob Delaney'nin Apple TV+ filminin zaten yıldızlarla dolu kadrosuna katılacak bir sonraki yıldız olacağını duyurdu.

    Catastrophe, Deadpool 2 ve Sweet Home Alabama gibi TV ve film hitlerinde rol alan Delaney, Disney Plus'ın 1990 klasiği olan Evde Tek Başına'nın yeni versiyonu olarak piyasaya sürmeye hazırladığı Home Sweet Home Alone filminde rol alacak. Delaney ayrıca, Mission: Impossible 7'deki başka bir casus filminde de yer alacak. Delaney'nin Argylle'deki karakteri henüz açıklanmadı, ancak biraz daha küçük bir rol olduğu bildirildi.

    Film, dünyanın dört bir yanında macera üstüne maceraya atılan ve "dünyanın en büyük casusu" olarak bilinen bir karakterin etrafında dönecek. Vaughn, Ellie Conway'in yazdığı aynı adlı casus romanından uyarlanan filmleri en azından üç filmlik bir seri yapmak için yola çıktı. Hikaye, Wonder Woman ve Ice Age: Continental Drift'ten Jason Fuchs tarafından uyarlanacak.

    Delaney ile birlikte oyuncu kadrosunda, Henry Cavill (Man of Steel), Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri), Bryce Dallas Howard (Jurassic World), Bryan Cranston (Breaking Bad), Catherine O' Hara (Schitt's Creek), John Cena (The Suicide Squad), Samuel L. Jackson (Pulp Fiction), Ariana Debose (West Side Story) ve popstar Dua Lipa yer alıyor. Argylle için herhangi bir vizyon tarihi açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top