Hesabım
    ‘Jurassic World Dominion’dan Poster ve Açılış Sahnesi

    Fantastik filmden son detaylar!

    Geçen yaz IMAX salonlarda F9'u izleyen seyirciler, Colin Trevorrow'un merakla beklenen Jurassic World Dominion filminin beş dakikalık bir önizlemesini görme fırsatı buldu. Şimdi, The Prologue başlıklı bu ilk bakış videosu çevrimiçi olarak da yayınlandı. Bu kısa görüntü, filmin bir parçası değil, Jurassic World Dominion ile anlatılacak olan hikayenin başlangıcı olan kendi ayrı parçası.

    Bu önizleme 65 milyon yıl öncesine dayanıyor ve bu seride daha önce görülmemiş yedi yeni dinozor türü içeriyor. Video, bir T-Rex ve bir Giganotosaurus arasındaki savaşı gösteriyor ve T-Rex öldürüldüğünde, yakınlarda kan emen bir sivrisinek görüyoruz. Bunun dinozorları hayata döndürmeye yardımcı olan orijinal Jurassic Park'taki sivrisinek olup olmadığı belirsiz olsa da, 1993'te izleyicileri korkutan T-Rex için bir tür başlangıç ​​hikayesi gibi görünüyor.

    Ardından video, bir T-Rex'in bir helikopter tarafından kovalandığı ve T-Rex'in arabalı bir park yerine saldırmasına yol açtığı günümüze geçiyor. Trevorrow; "Çocukluğumdan beri dinozorları doğal ortamlarında görmek istemişimdir. Birkaç on yıl sürmüş olabilir, ancak ILM, Universal ve Amblin'in biraz yardımıyla sonunda gerçekleşti. Bu önizleme, yaptığımız filme sadece bir bakış. Steven Spielberg ve Michael Crichton'un yarattığı her şeyin destansı bir kutlaması ve gelecek yaz bunu dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

    Jurassic World Dominion'da Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Laura Dern, Sam Neill, Jeff Goldblum, BD Wong, Mamoudou AthieDichen Lachman ve DeWanda Wise yer alacak. Trevorrow, filmin senaryosunu Emily Carmichael ile birlikte, Jurassic World ve Jurassic World: Fallen Kingdom'ı birlikte yazan Derek Connolly ve Trevorrow'un bir hikayesinin üzerine çalışarak yazdı. Jurassic World Dominion, 10 Haziran 2022'de vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top