Hesabım
    Sevilen Aksiyon ‘Extraction 2’nun Çekimleri Başladı

    Filmin yönetmeni müjdeli haberi verdi!

    Yönetmen Sam Hargrave, Instagram hesabından, Chris Hemsworth'ün gizli operasyon paralı askeri Tyler Rake olarak oynadığı Netflix'in aksiyon hitinin devamı olan Extraction 2'nun çekimlerinin başladığını paylaştı. Instagram videosunda Hargrave, filmin çekimlere başladığı Prag'da karlı bir sokakta yürüyor ve bir "tren konumundan" ayrıldığını söylüyor. Devam filmi için çıta oldukça yüksek.

    Sürekli yağan kar rahatsız edici olsa da Hargrave, Hemsworth'ün Tyler Rake'inin bir sonraki macerasında bazı düşük sıcaklıklarla karşılaşacağını söyleyerek “kamerada oldukça harika göründüğünü” söylüyor. İlk filmde Tyler'ın dünyanın tamamen farklı bir köşesi olan Bangladeş'e seyahat ettiğini düşünürsek, bu heyecan verici bir hız değişikliği olacak. Ande Parks, Joe Russo, Anthony Russo, Fernando León González ve Eric Skillman'ın Ciudad adlı çizgi romanından uyarlanan Extraction, 2020'de yayın platformuna çıktığında Netflix'in tarihindeki en büyük prömiyerini gerçekleştirdi.

    Netflix'in bir devam filmi için yeşil ışık yakması uzun sürmedi. Bununla birlikte, geçen yıl dünyada işler biraz çılgına döndü ve Extraction 2'nun prodüksiyonunu birkaç ay ileriye itti. Hargrave, Extraction 2'yu Joe Russo'nun yazdığı bir senaryodan yönetiyor ve ilk filmdeki yaratıcı rollerini koruyor. Ek olarak, Joe Russo ve Anthony Russo tarafından yönetilen yapım şirketi AGBO, yeni filmin yapımcılığını yapmak için geri dönecek. AGBO'nun, Extraction 2 serisini pekiştirdikten sonra birden fazla filme yol açan bir tür sinematik evren inşa etmeyi planladığı bildiriliyor.

    Hargrave, "Yani, kişisel katılımımı olası seride mümkün olduğunca dahil etmek istiyorum ama aynı zamanda açgözlü olmak da istemiyorum. Dışarıda çok benzersiz vizyonları olan ve olacak çok sayıda süper yetenekli film yapımcısı var. Seriyi bir hayran olarak da görmekten heyecan duyacağım yeni ve taze bir şey getirmek istiyorum.Umarım ikincisini aynı ekiple yaparız ama dışarıdan görmeyi de çok isterim. Sinema hayranı olarak, yine aksiyon seviyesini zorlayabilecek diğer genç yönetmenleri desteklemek isterim." dedi. Extraction 2 için henüz bir çıkış tarihi yok, ancak, çekimler çoktan başladığına göre, muhtemelen 2022'de Netflix'e ulaşmasını bekleyebiliriz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top