Hesabım
    Roland Emmerich İmzalı "Moonfall"dan Yeni Fragman!

    Emmerich, yeni bir bilim-kurgu filmiyle geliyor!

    Bilim-kurgu ve kıyamet filmlerinin en tanınan yönetmenlerinden olan Roland Emmerich imzalı "Moonfall"un yeni fragmanı görücüye çıktı. Emmerich filmlerinden alıştığımız üzere, yine dünyanın yok oluşuna tanık olacağımız Moonfall'un hikayesinde Ay'a ayak basılmasıyla birlikte 50 yıl boyunca saklanan bir sır odak noktasını oluşturacak

    Independence DayThe Day After Tomorrow ve 2012 gibi gişe rekorları kıran kıyamet filmleriyle tanınan yönetmen Roland Emmerich'in yeni filmi olan Moonfall, Ay'ın Dünya'ya çarpış anına tanıklık etmemizi sağlayacak bir gerilim barındırıyor. Moonfall, Ay'ın yörüngesinden çıkıp, dünyaya doğru yaklaşması karşısında insanların yaşadıklarını anlatacak.

    Filmin özetine gçre; Moonfall'un hikayesinin kökeni, Apollo 11'e uzanıyor. 1969 yılında Apollo 11, Ay'a adım attıktan sonra iki dakikalığına Dünya ile iletişim kurmayı başarır. Filmde Donald Sutherland'in karakterinin söylediklerine göre, bu bir yalan. Orada dönen çok daha karanlık bir olay var ve 50 yıl boyunca saklanmdı. Şimdi ise durdurmak için çok geç. Dünya, beş kez yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı ve iimdi ise altıncı tehlike geliyor.

    Başrollerden birini canlandıran Patrick Wilson bir NASA astronotu olacak. Wilson'ın karakteri, gittiği son uzay yolculuğundan beklediği gibi dönemedi ve biraz gözden düştü. Charlie Plummer ise Wilson'ın oğlunu canlandıracak. Pscar ödüllü Halle Berry, eski bir NASA astronotu ve yaklaşan felaketi ilk fark edenlerden. Usta oyuncu Donald Sutherland, Game of Thrones'un yıldızlarından John BradleyEme Ikwuakor ve Michael Pena oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında yer alıyor.

    Moonfall, 4 Şubat 2022'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top