Hesabım
    Jake Gyllenhaal, 'Ambulance'ın Bazı Sahnelerini Kendi Çekmiş

    Gyllenhaal, kamerayı Michael Bay'den devraldı!

    Jake Gyllenhaal, yakında çıkacak olan ve Yahya Abdul-Mateen II ile başrolü paylaştığı Michael Bay yapımı aksiyon filmi Ambulance'ın setinde kamerayı yönetmenin elinden alarak ve filmin bazı sahnelerini bizzat yöneterek şaşırttı. “Ambulance”, Laurits Munch-Petersen ve Lars Andreas Pedersen'in aynı adlı 2005 yapımı Danimarka filmine dayanıyor.

    Film, Bay'in Netflix'le 2019'daki “6 Underground”dan bu yana çalıştığı ilk film olacak. Abdul-Mateen kısa süre önce Gyllenhaal kapak hikayesinin bir parçası olarak Esquire'a “Kamerayı Mike'tan [Bay] aldığı ve sonra etrafa baktığınız ve Jake'in sahneyi çektiği zamanlar oldu. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. Bunları merak ediyorum ama yönetmene bir sahne çekip çekemeyeceğimi asla soramam.”  dedi.

    Abdul-Mateen, Gyllenhaal'ın çekimler sırasında tüm "Ambulance" setini "oyun alanı" yaptığını söyledi. Bu arada Gyllenhaal, her zaman bir Bay filmi çekmenin nasıl olacağını merak ettiğini söyledi ve yapımcının sette "küstah ve beceriksiz olabileceğini" ekledi. "Ambulans", Abdul-Mateen'i, karısının ameliyatı için 231.000 dolara ihtiyacı olan ve kardeşi gibi gördüğü Gyllenhaal'a giden, şansını kaybetmiş bir ordu gazisi olarak izleyeceğiz. Gyllenhaal'ın çözümü ise filmin odak noktasını oluşturuyor: 32 milyon dolarlık bir banka soygunu.

    İnişli çıkışlı bir geçmişe sahip olan Gyllenhaal'ın karakteri, soygun sırasında yanlışlıkla bir polisin bankaya girmesine izin verince işler karışır. Soygun ters gittiğinde kaçış aracı olarak kullanmak için bir ambulans çalarlar. Tabii ki, ambulans söz konusu polis memurunu ve bir EMT'yi taşıyor ve zaten karmaşık olan durumu bir rehine olayına dönüştürüyor. Universal, 8 Ambulance'ı 8 Nisan'da sinemalarda açmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top