Hesabım
    Aaron Pierre, Yeni Nesil ‘Blade’in Kadrosunda

    Mahershala Ali, Blade olarak karşımıza çıkacak!

    Marvel Sinematik Evreni'nin “Blade” yeniden başlatmasında oyuncu kadrosu bir araya gelmeye başlıyor. Son haberlere göre, Aaron Pierre, yaklaşmakta olan Mahershala Ali başrollü filmin kadrosuna katıldı. Şu anda Pierre'in karakteriyle ilgili hiçbir ayrıntı mevcut değil ama raporlar Marvel Studios'un rolü doldurmak için çok kasıtlı ve kapsamlı bir oyuncu seçimi sürecine girdiğini gösteriyor.

    Pierre, “Blade” kadrosunun üçüncü resmi üyesi. Kasım ayında, Delroy Lindo ("The Harder They Fall", "Da 5 Bloods"), Marvel'in yeniden başlatılmasına gizemli bir rolle resmen katıldı. Ali'nin adını taşıyan vampir avcısı rolü, proje Marvel Studios tarafından 2019'da San Diego Comic-Con'da resmi olarak tanıtıldığında duyurulmuştu.

    27 yaşındaki Pierre, geçen yıl Barry Jenkins'in eleştirmenlerce beğenilen mini dizisi “The Underground Railroad”da tekrar eden bir rolde yer alarak ve M. Night Shyamalan'ın korku gerilim filmi “Old”da rapçi Mid-Sized Sedan'ı oynayarak büyük bir çıkış yaptı. Ek olarak aktör, stüdyonun Jenkins tarafından yönetilecek olan “Lion King” prequel filminde Mufasa'nın seslendirme rolünü üstlendiğinden, Pierre'in Disney ile zaten bir ilişkisi var.

    Bassam Tariq, “Blade”i yönetecek, Stacy Osei-Kuffor ise yazar olarak yer alacak. Film, 2000'lerde Wesley Snipes'ın bir aksiyon filmleri üçlemesinde rol almasından bu yana Marvel karakterinin ilk uzun metrajlı film uyarlaması olacak. MCU filminin resmi bir vizyon tarihi belirlenmiş olmasa da izleyiciler, Ali'nin bir sesli cameo ile yer aldığı,  “Eternals”ın jenerik sonrası sahnesinde filmin ilk tadına vardılar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top