Hesabım
    "Dungeons & Dragons" Filmine İlk Bakış!

    "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" filmindeki karakterler görücüye çıktı.

    Merakla beklenen "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" (Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur) filminin resmi tanıtımı gelmeden önce, filmdeki karakterlere kısa bir ilk bakış atma imkanı yakaladık.

    San Diego Comic-Con 2022'de filmin tanıtımı yapılacak ve muhtemelen ilk fragmanı yayınlanacak. bunun öncesinde, San Diego Kongre Merkezi'ne yerleştirilen reklam panolarında filmde yer alan Chris PineMichelle Rodriguez ve Regé-Jean Page gibi oyuncuların canlandırdığı karakterlerin kısa görüntülerine yer verildi. 

    Hasbro'nun rol yapma oyununa dayanan filmde önce bir gitarla gördüğümüz Chris Pine'ın karakteri muhtemelen Ozan olacak. Savaş baltası taşıyan Michelle Rodriguez Barbar olarak görünürken; hançeri, kılıcı ve ağır zırhıyla Rege-Jean Page'in Savaşçı olduğu göze çarpıyor. Asa taşıyan Justice Smith'in Büyücü olduğu düşünülürken, Sophia Lilis de Sihirbaz ya da Koruyucu gibi görünüyor. Tanıtım klibi, Hugh Grant'ın önce bir meşale taşıyan daha sonra ise havada yazı tura atan kötü adam görüntüsüyle tamamlanıyor. 

    Filmin yönetmen koltuğunda, birlikte "Game Night" filmini yöneten ve "Horrible Bosses" (Patrondan Kurtulma Sanatı), "Spider-Man: Homecoming" gibi filmlerin senaryolarını yazan John Francis Daley ve Jonathan Goldstein oturuyor. 

    Chris Pine daha önceki bir röportajında filmi "Ben filmi Game of Thrones ile The Princess Bride karışımı olarak tarif ediyorum. İçine biraz da Monty Python and the Holy Grail serpmişiz gibi..." diyerek tarif etmişti. Merakla beklenen film 2023 Mart'ında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top