Hesabım
    2025 Yılında İki Avengers Filmi Birden İzleyeceğiz

    Disney ve Marvel, iki yeni Avengers filmini tanıttı

    Bazı gizli savaşlara hazır olun! Marvel Studios'un yeni projeleri, şirketin San Diego Comic-Con'daki sunumu sırasında net bir şekilde ortaya çıktı ve 2025 yılında iki Avengers filminin birden vizyona gireceği duyuruldu. Stüdyo şefi Kevin Feige, iki yeni Avengers (Yenilmezler) filminin altıncı fazla sona ereceğini duyurdu. Bu filmler, 2 Mayıs 2025'te izleyeceğimiz Avengers: The Kang Dynasty ve 7 Kasım 2025'te vizyona girecek Avengers: Secret Wars olacak.

    Duyuru, “Loki”, “Spider-Man: No Way Home” ve “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”ın çok yönlü hikayelerinin, Marvel Sinematik Evreni'ni tüm çapraz olayları sona erdirmek için daha büyük bir çapraz anlatıma götürdüğünü açıkça ortaya koyuyor. Kelimenin tam anlamıyla, MCU'nun temel dokusunu sıfırdan şekillendirebilir. Her şey, 1980'lerin ortalarında geçen, Secret Wars adlı bir Marvel çizgi roman dizisi etrafında dönüyor.

    Daha önceki yinelemede, Beyonder adlı bir karakter hepsini ince bir şekilde Battleworld olarak adlandırılan bir gezegene taşıdığında, akla gelebilecek her Marvel karakteri birbiriyle karşı karşıya gelir. Bu, oyuncak satışlarını etkilemek için yapılan bir manevraydı ve hayranlar arasında iyi karşılanmadı. 2015 versiyonu aynı fikirlerin çoğunu aldı, ancak bunları anlatı açısından çok daha karmaşık bir hikayeye yerleştirdi. Bu sefer katalizör, ana Marvel evreni (Earth-616) ile Ultimate Marvel evreni (Earth-1610) arasındaki, her ikisinin de yok olmasına neden olan saldırı. Ardından, birçok Marvel karakterinin yinelemeleri, kendilerini Thor Corps adlı çoklu evrendeki Thor'un her versiyonu tarafından denetlenen ve Sheriff Strange tarafından yönetilen Battleworld adlı yeni, kıyamet sonrası bir evrende yaşarken bulur.

    Bununla birlikte, bu hikayeye ulaşmak, MCU'daki ilk çıkışlarını yapmak için en az birkaç kritik karakteri de ortaya çıkaracak. Özellikle de Fantastik Dörtlü ve ana düşmanları Victor Von Doom ve Molecule Man olarak bilinen bir karakter. Marvel, bu iki filmin yanında, birçok yeni sinema ve TV projesini de duyurdu ve tarihlerini açıkladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top