Hesabım
    Yeni "Blade"in Vizyon Tarihi Açıklandı

    Yeni nesil Blade, Marvel Sinematik Evreni'yle geliyor!

    Herkesin favori yarı vampiri gelecek yıl sinemalara geri dönüyor. Marvel Studios'un “Blade”i 3 Kasım 2023'te prömiyer yapacak. Haber, Marvel Studio'nun cumartesi akşamı San Diego Comic-Con'daki Hall H sunumunda duyuruldu. “Blade” yeniden başlatılması ilk olarak 2019 Comic-Con'da duyurulduğundan, duyuru hoş bir simetri taşıyor.

    Üç yıl önce, Marvel Studios şefi Kevin Feige, Oscar ödüllü Mahershala Ali'yi ortaya çıkararak Salon H'yi şaşırttı. Ali'nin son derece naif bir hareketle yaptığı tek şey, "Blade" logolu şapkasını takmak oldu ve yeni bir Daywalker doğdu. O zamandan beri aksiyon filmi oyuncu kadrosunu genişletti ve rolleri hakkında henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen, Aaron Pierre ve Delroy Lindo'yu duyurdu.

    Bassam Tariq, yeni nesil “Blade”i yönetecek, Stacy Osei-Kuffour ise senarist olacak. Yayın tarihine ek olarak, Feige panelden filmin bu ekim ayında çekime başlayacağını duyurdu. Marvel Universe'nin ürkütücü kahramanlarından biri olan Balde, Marv Wolfman ve Gene Colan tarafından 1973 yılında korku başlığı “The Tomb of Dracula” için yaratıldı.

    Blade, bir “dhampir” ya da bir insan ile bir vampir arasında doğan bir varlık olan Eric Cross Brooks'un takma adı. Blade, benzersiz yetenekleriyle hayatını vampirleri ve gecenin diğer yaratıklarını avlamaya adamıştır. Daha önce karakter, modern çağın en eski çizgi roman filmlerinden bazıları olan üç uzun metrajlı filmde Wesley Snipes tarafından canlandırıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top