Hesabım
    Mark Wahlberg ve Apple'dan Komedi Aksiyon Geliyor

    Wahlberg, yeni bir aksiyon için kolları sıvadı

    Mark Wahlberg, Apple Original Films ve Skydance'ten gelen The Family Plan adlı bir aksiyon komedide rol alacak. Türe alışkın olan oyuncu, daha önce Uncharted'da Victor Sullivan ve Father Stu'da Peder Stuart Long olarak görülmüştü. Daha sonra Kevin Hart'ın başrolde olduğu yaklaşan Netflix komedisi Me Time'da yer alacak.

    Wahlberg, yıllar içinde The Italian Job, The Other Guys, Pain & Gain, 2 Guns ve son olarak Spenser Confidential gibi bir dizi komedi aksiyon filmindeki performansıyla da biliniyor. Wahlberg, geçmişi ona musallat olmak için geri geldiğinde ailesiyle kaçmak zorunda kalan bir banliyö insanını oynayacak. Simon Cellan Jones filmi yönetecek, yakın zamanda Orphan: First Kill'i yazan David Coggeshall senaryoyu kaleme alacak.

    Wahlberg, Stephen Levinson, David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger yapımcılık yapıyor. The Family Plan, Wahlberg'in yakın zamanda Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings oyuncusu Simu Liu'nun da rol aldığı Kral Arthur'u yöneten Jones ile ikinci çalışması. Yaklaşan macera filmi şu anda post prodüksiyon aşamasında, ancak ikisinin o filmden bu kadar kısa bir süre sonra tekrar işbirliği yapacak olması kesinlikle heyecan verici.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top