Hesabım
    Ariana DeBose, Psikolojik Gerilim "House of Spoils"in Başrolünde

    Oscar'lı oyuncu Prime Video'nun gerilim filminde başrolü üstlenecek.

    Steven Spielberg tarafından yönetilen "West Side Story"nin Anita'sı olarak seyircilerin kalbini kazanan ve performansıyla Oscar dahil olmak üzere birçok prestijli ödülü kucaklayan Ariana DeBose'nin sıradaki projelerine bir yenisi daha eklendi.

    DeBose, Amazon Studios için çekilecek psikolojik gerilim "House of Spoils"de başrolü üstlenecek. Film, "Blow the Man Down" filmine imza atan Bridget Savage Cole ve Danielle Krudy'nin orijinal fikrine dayanıyor.  "Kalpleri gümbürdeten ve ağızları sulandıran gergin, psikolojik ve duyusal bir gerilim" olarak tanımlanan filmin çekimleri önümüzdeki sonbaharda başlayacak.

    "House of Spoils", uzak bir arazide bir çiftlik içinde yer alan restoranını açan hırslı ancak kendinden şüphe eden genç bir şefin, mutfak kaosuyla ve şüpheli bir yatırımcıyla savaşmasını konu alıyor. Şefin içinde bulunduğu durum, her fırsatta onu sabote etmekle tehdit eden mülkün önceki sahibinin güçlü ruhu nedeniyle daha da kızışır.

    Ariana DeBose, şu sıralarda Marvel'ın Aaron Taylor-Johnson başrollü filmi "Kraven the Hunter"ın çekimlerini gerçekleştiriyor. Yıldızın yakında seyirciyle buluşacak filmleri arasında Matthew Vaughn imzalı aksiyon "Argylle", bilim kurgu - gerilim filmi "I.S.S." ve komedi filmi "Stealing Jokes" yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top