Hesabım
    Adam Driver ve Greta Gerwig'li 'White Noise'tan Teaser

    Yönetmen koltuğunda Noah Baumbach yer alıyor

    Marriage Story yönetmeni Noah Baumbach'ın yeni filmi White Noise için yepyeni bir teaser fragman, 31 Ağustos'taki 79. Venedik Film Festivali'nin açılış galasından sadece bir hafta önce yayınlandı. Yeni fragman, Marriage Story yıldızı Adam Driver'ın Baumbach'la yeniden bir araya geldiğini ve bir liberal sanatlar kolejinde Hitler Çalışmaları profesörü olan Jack Gladney'i canlandıracağını görmemizi sağladı.

    Hikaye boyunca, o ve ailesi, evinin yakınında, ailesinin parçalanmasına ve korkusunun ölümle ilgili bir takıntıya dönüşmesine yol açan “havadan kaynaklanan zehirli bir olay”dan sonra yaşadığı sorgulamaları göreceğiz. Fragmanın ortaya çıkardığı gibi, çift ve aileleri, bu garip şekilde mükemmel ve korkunç derecede yanlış dünyada saçma bir normallikle karşı karşıya kalacaklar. Yaklaşan film, Don DeLillo tarafından yazılan 1985 tarihli aynı adlı hicivsel romanın bir uyarlaması olacak.

    Bu roman, DeLillo'ya Ulusal Kurgu Kitap Ödülü'nü kazandırdı ve ödül kazanması onun bir yazar olarak geniş çapta tanınmasını sağladı. Roman, hepsi tamamen DeLillo'ya özgü bir tarzda sunulan, ölüm ve tüketimciliği çevreleyen birçok temayı taşıyor. Driver ile birlikte başrolde Greta Gerwig yer alıyor, Gladney'nin karısı Babette rolünde yer alıyor ve ölüm kavramından da inanılmaz korkuyor. Gerwig, daha önce yönetmenin 2012 filmi Frances Ha'da birlikte çalıştıkları için Driver ve Baumbach ile çalışmaya yabancı değil. Baumbach ve Gerwig en son, Margot Robbie ve Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı Barbie filminde ortak senarist olarak birlikte çalıştılar.

    Driver'a gelince, en son projeleri arasında Ridley Scott'ın 2021'deki The Last Duel ve House of Gucci filmleri ve Michael Mann'ın geçen hafta İtalya'da çekimlerine başlayan Ferrari filminde Enzo Ferrari'nin başrolü de dahil olmak üzere bazı önemli filmler yer alıyor. Baumbach, White Noise'ın yönetmenliğinin yanı sıra David Heyman ve Uri Singer ile birlikte filmin senaristliğini ve yapımcılığını üstlenecek. White Noise kadrosunda Driver ve Gerwig'e katılan isimler arasında, Don Cheadle, Raffey Cassidy, Sam Nivola, May Nivola, Jodie Turner-Smith, André L. Benjamin ve Lars Edinger gibi isimler yer alıyor. White Noise, 31 Ağustos'ta 79. Venedik Film Festivali'nde açılış filmi olarak gösterime girecek ve bu yıl Netflix üzerinden daha geniş bir gösterim elde edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top