Hesabım
    Joseph Gordon-Levitt ve Tessa Thompson'dan Bilim-Kurgu Geliyor

    Projenin arkasındaki isimlerden biri Neill Blomkamp.

    Flying Lotus'un yönettiği bilim-kurgu gerilim filmi “Ash”in başrollerini Tessa Thompson ve Joseph Gordon-Levitt üstlenecek. Thompson, uzak bir gezegende uyandığında meslektaşlarının vahşice öldürüldüğünü gören ve ardından onu kurtarmak için gönderilen adamla (Gordon-Levitt) birlikte çalışmaya zorlanan bir uzay istasyonu işçisini oynuyor. Ancak, olanlarla ilgili soruşturmaları korkunç bir olaylar zincirini harekete geçirirken, kurtarıcı onun gerçekte ne kadar masum olduğunu merak etmeye başlar.

    Neill Blomkamp'ın (“District 9”) yürütücü yapımcılığını üstlendiği “Ash”, Jonni Remmler tarafından yazılan orijinal bir senaryoya dayanıyor. XYZ Films ve GFC Films yapımcılığı üstlenecek, Echo Lake de baş yapımcı olarak görev yapacak. XYZ Films, gelecek haftaki Toronto Uluslararası Film Festivali'nde dünya çapındaki satışları finanse edecek. Flying Lotus, gelecek yıl Yeni Zelanda'da çekim yapmayı hedefleyen bir prodüksiyonla orijinal bir beste de oluşturacak.

    Aynı zamanda yapımcı olan Thompson, geçtiğimiz günlerde Marvel'in temmuz ayında vizyona giren “Thor: Love and Thunder” filminde Valkyrie rolünü üstlendi. Rebecca Hall'un ilk yönetmenlik denemesi “Passing” (2021) filmindeki rolüyle BAFTA adaylığı kazandı. Thompson, 2020'de Amazon Prime'ın yapımcılığını üstlendiği “Sylvie's Love”da rol aldı. Thompson, şu anda Mart 2023'te vizyona girecek olan “Creed III”nin post prodüksiyon aşamasında.

    Gordon-Levitt, en çok “Inception”, “Looper”, “Don Jon” ve “50/50” filmlerindeki rolleriyle tanınıyor. En son, Uber'in kurucusu Travis Kalanick olarak rol aldığı yeni Showtime antolojisi dizisi “Super Pumped: The Battle for Uber”de görüldü. Bundan önce Apple TV+ dizisi Mr. Corman'ı da kendisi yarattı ve yönetti. Film tarafında, Gordon-Levitt daha sonra Robert Zemeckis'in yönettiği canlı aksiyon-CGI animasyonlu müzikal fantastik drama filmi “Pinocchio”da Jiminy Cricket'i seslendirecek. Kısa süre önce Lily James ve Himesh Patel'le birlikte oynadığı bağımsız komedi “Providence”ın yapımını tamamladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top