Hesabım
    Netflix, ‘The Pain Hustlers’ta Bol Yıldızlı Bir Kadro Kuruyor

    Filme eklenen yeni yıldızlar açıklandı

    Catherine O'HaraJay Duplass ve Andy Garcia, Netflix filmi “The Pain Hustlers”ın Emily Blunt ve Chris Evans'lı kadrosuna katıldı. Brian d'Arcy James ("Spotlight", "West Side Story") ve Chloe Coleman ("My Spy", "Marry Me") kadroyu tamamlayan isimler. En çok birkaç "Harry Potter" filmini yönetmesiyle tanınan David Yates, ton olarak "The Big Short", "American Hustle" ve "The Wolf of Wallstreet" gibi Amerikan Rüyası benzeri suç dramalarına benzediği söylenen "The Pain Hustlers"ı yönetiyor.

    Resmi kayıtlara göre dizi, kızını büyütmek için mücadele eden mavi yakalı bir kadını başarısız bir ilaç girişiminde izleyecek. Tehlikeli bir şantaj planına karışması her şeyi değiştirecek. Wells Tower (“The True American”) tarafından yazılan filmde O'Hara, Duplass, Garcia, James veya Coleman'ın kimi oynayacağı belli değil. Netflix, bu yılki Cannes Film Festivali'nde “The Pain Hustlers”ın haklarını elde etmek için 50 milyon dolar ödedi.

    Yates, “The Pain Hustlers”ı yönetmenin yanı sıra şirketi Wychwood Media aracılığıyla yapımcılığı da üstleniyor. Gray Matter Productions'tan Lawrence Gray de yapımcılık yapacak. Bir komedi ustası olan O'Hara, kısa süre önce “Schitt's Creek”te Moira Rose karakterini oynadığı için ilk oyunculuk Emmy'sini kazandı. “The Puffy Chair” ve “Jeff, Who Lives at Home” gibi bağımsız filmlerin yanı sıra HBO dizisi “Togetherness” ile tanınan Duplass, kısa süre önce Netflix dizisi “The Chair” ve HBO Max'in bankacılık draması “Industry”de rol aldı.

    Önde gelen çalışmaları arasında “The Godfather Part III”, “Ocean's Eleven”, "The Untouchables" ve “The Lost City” gibi büyük filmler yer alan usta oyuncu Andy Garcia, Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen ve Mary Steenburgen ile birlikte “Book Club 2: The Next Chapter”da yer alacak ve yakın zamanda Rebel adlı TV dizisinde rol aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top