Hesabım
    Johnny Depp ve Amber Heard Davası Filme Uyarlandı

    Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki olaylı davayı, Tubi film olarak çekti!

    Johnny Depp ve Amber Heard arasındaki kamuoyunu son derece meşgul eden olaylı iftira davası, Hot Take: The Depp/Heard Trial adlı bir filme çevriliyor. 2011'de The Rum Diary filminin setinde tanışan ve 2015'te evlenen çift, üç yıl sonra 2017'de ayrılmıştı. Ayrılmalarının üzerinden bir yıl geçtikten sonra Amber Heard, The Washington Post üzerinden Johnny Depp'i aile içi şiddet ile suçladı ve kariyerini olumsuz etkilediğini iddia etti. Bu suçlamaların ardından Johnny Depp Fantastik Canavarlar serisinden ayrılmak zorunda kaldı, aynı zamanda Karayip Korsanları'na geri dönüşü de hayal oldu.

    Kariyerini oldukça etkileyen bu durum üzerine karşı dava açan Depp, Heard'den 50 milyon dolar talep etmişti. Amber Heard de Depp'e 100 milyon dolarlık bir karşı dava açmıştı. Jüri, Johnny Depp'i haklı bularak, Amber Heard'in yazdığı Washington Post makalesinin ünlü oyuncuyu karalama niteliği taşıdığına karar verdi. Adeta bir arkası yarın dizisi gibi izlediğimiz tüm dava sürecinin film olması, çok da sürpriz olmamalı. Esas sürpriz filmin yayınlanma hızı!

    Variety'nin haberine göre ücretsiz yayın hizmeti Tubi, Hot Take: The Depp/Heard Trial'ın prodüksiyonunu hızlandırdı. Filmin yönetmeni, daha önce TV için yapılan The Reunion ve Secrets in the Woods filmlerini yöneten Sara Lohman olurken, senaryo The Daily Show'dan Guy Nicolucci tarafından yazılıyor. Hot Take;  Depp rolünde Mark Hapka, Heard rolünde Megan Davis, Depp'in avukatı Camille Vasquez rolünde Melissa Marty ve Heard'ın avukatı Elaine Bredehoft rolünde Mary Carrig rol alıyor ve film 30 Eylül'de Tubi'de yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top