Hesabım
    Marvel'ın Yeni General Ross'u Harrison Ford mu Olacak?

    Harrison Ford'un, Mart ayında hayatını kaybeden William Hurt tarafından canlandırılan General Thaddeus Ross karakterini devralacağı iddia edildi.

    Birkaç hafta önce, The Ankler'dan gazeteci Jeff Sneider, The Hot Mic adlı podcast programına katıldı ve Harrison Ford'un Marvel Studios'un gelecek projelerinden "Thunderbolts" filminde General Thaddeus Ross rolü için en iyi seçimi olduğunu, ancak filmin kadrosunda resmi olarak yer almadığını açıkladı.

    General Ross karakteri, ilk kez 2008 yapımı "The Incredible Hulk" filminde William Hurt tarafından canlandırılmıştı. Geçtiğimiz Mart ayında hayatını kaybeden Hurt, "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War", "Avengers: Endgame" ve son olarak "Black Widow" filmlerinde de bu rolü tekrarlamıştı. 

    Bugüne geldiğimizde, aynı gazeteci Ford'un Marvel ile anlaştığını ve General Ross karakterini devralarak Marvel Sinematik Evreni'ne katıldığını duyurdu. Sneider ayrıca Harrison Ford'un ilk filminin 2024 yılında vizyona girmesi planlanan "Captain America: New World Order" olacağını ama sonrasında "Thunderbolts" filminde de görüneceğini söyledi. Henüz Harrison Ford'dan ya Marvel'dan resmi bir açıklama gelmese de Slashfilm bu haberi doğruladığını belirtti .

    Marvel Sinematik Evreni'nin 5. fazında yer alacak olan "Captain America: New World Order"ın başrolünde Anthony Mackie'yi izleyeceğiz. Mackie'nin Sam Wilson karakteri "The Falcon and the Winter Soldier"da Captain America unvanını almıştı. Bucky Barnes/Winter Soldier karakteriyle Sebastian Stan'in de filmde yer alacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top