Hesabım
    Tepenin Ardı Ankara'da!

    Yönetmen ve oyuncuların katılımıyla film gösterimi ve söyleşisi Ankaralı sinemaseverleri bekliyor!

    Yönetmen Emin Alper'in ilk uzun metrajlı sinema filmi olan ve yurt içi - yurt dışı pek çok festivalden ödülle dönen Tepenin Ardı, geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Filmin ekibiyle biraraya gelmek isteyen Ankaralı sinemaseverler içinse bu pazar özel bir söyleşi etkinliği düzenlenecek.

    Filmin 23 Aralık Pazar günü Büyülü Fener Sineması'nda saat 19:00'da düzenlenecek gösteriminden sonra, yönetmen Emin Alper ve oyuncular Tamer Levent, Berk Hakman ve Mehmet Özgür'ün de katılacağı bir söyleşi etkinliği gerçekleştirilecek. Söyleşide ayrıca İletişim Yayınları editörlerinden Levent Cantek de yer alacak.

    2012'nin en iyi yerli yapımları arasında gösterilen film oğullarını alıp babası Faik'in bağ evine kısa bir tatile götüren Nusret'in ve bu üç farklı nesilden erkeğin, havadan sudan bir olay nedeniyle iki gün boyunca yaşadıklarını beyazperdeye taşıyor.

    Etkinliğin facebook sayfasından yapılan duyuruda pazar günü için biletlerin bugün saat 10:00 itibariyle satışa sunulduğu ve katılımın yoğun olduğu da belirtiliyor.

    Daha fazla bilgi için etkinliğin facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

    Yer: Büyülü Fener Sineması Saat: 19:00

    Adres: Meşrutiyet Cad. Hatay Sok. No:18 Kızılay /ANKARA

    Tel: 90 312 425 01 00

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top