Hesabım
    Tolga Örnek'in Son Filmi Senin Hikayen'den Yeni Videolar Yayınlandı!

    Sıcak bir aile hikayesi anlatan film bu cumadan itibaren sinemalarda!

    Sinema kariyerinde Devrim Arabaları, Kaybedenler Kulübü ve Labirent gibi başarılı uzun metraj filmlere imza atmış olan senarist ve yönetmen Tolga Örnek yeni filmi Senin Hikayen ile senenin son vizyon haftası tekrar seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Röportajların ardından, filmin başrollerini paylaşan Selma Ergeç ve Timuçin Esen'in keyifli sahnelerinin yer aldığı eğlenceli bir kamera arkası videosu ise yeni paylaşıldı. Filmde evlilikleri yolunda giden bir çifti canlandıran ikilinin, çekimler süresince sette yakaladığı enerjiyi ve uyumu görmek mümkün.

    Yapımcılığını TAFF Pictures firmasının üstlendiği ve 27 Aralık'ta gösterime girecek filmin özel ön gösterimi ise geçtiğimiz pazartesi günü Alkent Wings Cinecity’de gerçekleştirilmişti. Film ekibinin de katıldığı ve oldukça heyecanlı geçen gösterime Cansu Dere, Berrak Tüzünataç,Meltem Cumbul, Sarp Akkaya, Ozan GüvenRıza Kocaoğlu, Pelin Karahan, Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı, Gürbey İleriCem Adrian, Gülhan Tekin, Göksel Kortay, Ahu Türkpençe, Altan Gördüm, Okan Çabalar, Hakan Meriçliler ve Ayten Uncuoğlu gibi pek çok ünlü sima katılmıştı. Kahkahalarla izlenen gösterim sonrası davetlilerin filme dair yorumları ise oldukça olumluydu.

    Hem komedi hem dramatik yönü olan filme ait duygusal tv spot videolarını ise aşağıda izleyebilirsiniz.

    Mutlu evlilikleri olan bir çiftin çocuk sahibi olup olmama ikilemi üzerine oldukça sıcak ve samimi bir aile hikayesi anlatan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Nevra SerezliSait Genayİdil FıratBaşay OkayLevent Can ve Murat Serezli gibi oldukça önemli isimler yer alıyor.

    Senin Hikayen 27 Aralık Cuma günü Türkiye çapında sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top