Hesabım
    Vizyonda Bu Hafta Animasyon, Komedi ve Aksiyon Var!

    Bu hafta yerlisinden yabancısına, gişe filmlerinden dönemin en başarılı bağımsızına kadar sekiz ayrı film siz sinemaseverleri bekliyor. Rio 2, Kaptan Amerika: Kış Askeri ve Hayat Sana Güzel ve Büyük Budapeşte Oteli haftanın öne çıkanları!

    Havaların gitgide ısındığı nisan ayının ikinci haftasında aksiyondan animasyona 8 yeni film sinemalarda! Chris Evans'ın başrolde olduğu aksiyon dolu devam filmi Kaptan Amerika: Kış Askeri bu haftanın en güçlü Hollywood yapımı olarak sinemalarda. Onu hemen takiben Wes Anderson'ın masalsı bir dünyanın kapılarını açan filmi Büyük Budapeşte Oteli, Kanada ve Fransa ortak yapımı korku filmi Hayaletli Ev, geçtimiz kasım ayında hayatını kaybeden Paul Walker'ın uzun süredir gösterim bekleyen filmi Hızlı ve Korkusuz ve Nicolas Cage'in son filmi Joe haftanın diğer yabancı film alternatifleri. Keyifli devam animasyonu Rio 2 ise bu haftanın aile filmleri kategorisinde seyircileri bekliyor.

    Murat Şeker'in yönetmenliğini üstlendiği son komedi filmi Hayat Sana Güzel ve romantik dram filmi Kendime İyi Bak bu haftanın yerli yapım alternatiflerinden.

    Haftanın vizyon filmlerine dair eleştiri, yorum ve fragmanlar yine vizyon dosyamızda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top