Hesabım
    Doctor Strange Karmaşası Devam Ediyor!

    Yeniden filme uyarlanacağı haberi geldiğinden beri gündemi meşgul eden Doctor Strange kim olacak sorusuna, yeni bir isim daha katıldı.

    Şeytan Çarpması, Dünyanın Durduğu Gün ve Lanet gibi filmlere imza atan Scott Derrickson'ın yönetmenliğini üstlendiği Doctor Strange filminin başrol arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Joseph Gordon-Levitt, Johnny Depp ve Jared Leto gibi isimlerin ön planda olduğunu düşündüğümüzde ortaya Tom Hardy ve Benedict Cumberbatch isimleri çıkmıştı.

    Bir türlü netleşemeyen ve merakla beklenen Doctor Strange'in kim olacağı konusunda ise bu aralar, Venezuelalı aktör Edgar Ramírez'in ismi ön plana çıkmaya başladı. Zero Dark Thirty, Titanların Öfkesi, Kollarımda Kal ve Şeytandan Sevgilerle gibi filmlerde boy gösteren Ramírez, yönetmen Scott Derrickson'la Bizi Kötüden Koru filminde beraber çalıştılar. Bir başka dedikodu ise, Edgar Ramírez'in Doctor Strange rolünü kabul etmese bile filmde başka bir karakteri canlandıracağı yönünde. Devam eden çeşitli spekülasyonların tamamının son bulması için Marvel'in bir an önce resmi bir duyuru yapmasını umut ediyoruz!  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top