Hesabım
    "Aşk Her Yerde" Ekibi Yıllar Sonra Bir Arada!

    "Aşk Her Yerde"nin kısa film devam halkası için ekip toplandı!

    Hollywood camiasının en sevilen aşk filmlerinden biri olan Aşk Her Yerde ekibi yeniden birleşti! İngiliz yardım organizasyonu Comic Relief için çekilen film yedi saat süresince BBC’den canlı olarak yayınlanan ve telethon yöntemiyle para toplanan "Red Nose Day" yani "Kırmızı Burun Günü"nü onurlandırmak adına çekilen kısa film devam halkası için ekip bir fotoğrafta bir araya geldi.

    Orijinal kadronun rollerine geri döneceği kısa filmde Hugh GrantLiam NeesonColin FirthMartine McCutcheonAndrew LincolnLucia MonizThomas Brodie-SangsterOlivia OlsonMarcus BrigstockeRowan AtkinsonKeira Knightley ve Bill Nighy boy gösterecek.

    Filmin senaryosu ise filmin uzun metraj versiyonunun senaristi Richard Curtis'in elinden çıkma. Filmin yönetmen koltuğunda ise Mat Whitecross oturuyor.

    This #LoveActually reunion photo is actually perfect! ❤️ As we await the #RedNoseDay sequel in the U.S., we gathered writer-director Richard Curtis with a fair percentage of the cast! 🙌 Included are #BillNighy (Billy Mack), #OliviaOlson (Joanna), #ThomasBrodieSangster (Sam), #LiamNeeson (Daniel), #ColinFirth (Jamie), #LuciaMoniz (Aurelia), #ChiwetelEjiofor (Peter), #KeiraKnightley (Juliet), #AndrewLincoln (Mark), #HughGrant (the Prime Minister), and #MartineMcCutcheon (Natalie). 👌 Click the link in our bio for more info. 📷: @mitchjjenkins for EW

    Entertainment Weekly (@entertainmentweekly)'in paylaştığı bir gönderi ()

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top