Hesabım
    "New Mutants" Ekibi Boston'a Vardı!

    Çekimler her an başlayabilir!

    Sinemanın uzun soluklu serilerinden X-Men'de artık yeni nesil mutantların çağı başladı. Kurgusal evrenin en güçlü mutantlarından Jean Grey'in hikayesine odaklanacak olan X-Men: Dark Phoenix bunun ilk kanıtıyken, yepyeni mutantları bizlerle tanıştıracak olan New Mutants filmi de bu iddiayı destekliyor. Filmin genç kadrosu çekimlere başlamak için Boston'a geldi bile.

    Josh Boone'un yönetmen koltuğuna oturacağı filmin genç mutantları Henry Zaga, Maisie Williams ve Charlie Heaton Boston'da boy gösterdiler. 13 Reasons Why yıldızı Zaga mutant Sunspot rolünü, Game of Thrones yıldızı Williams gerçek adı Rahne Sinclair olan ve güçlü vahşi içgüdüleri ve dini bağlılığı arasında sıkışıp kalmış olan kurt-insan hibriti İskoç mutant Wolfsbane rolünü, fenomen haline gelen dizi Stranger Things'in Jonathan Byers'ı Heaton ise çevresinde koruyucu kalkan oluşturarak yüksek hızda uçabilme yeteneğine sahip Cannonball'ı canlandıracak.

    we in bwoston #happy4th

    HENRY ZAGA (@zagahenry)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Fimin diğer mutantları ise Amerika yerlisi telepat Danielle Moonstar nam-ı diğer Mirage'ı Blu Hunt ve teleport yeteneği olan Rus mutant Ilyana Nikolievna Rasputin nam-ı diğer Magik'i Anya Taylor-Joy olacak. Filmde genç nesilin Profesör Charles Xavier'ını canlandıran James McAvoy ise boy göstermeyecek. Kendi çevresinde bir koruma kalkanı yaratabilen ve genç mutantlar için bir nevi akıl hocası görevi gören doktor Ceilia Reyes ise Alice Braga tarafından canlandırılacak.

    Film ülkemizde 13 Nisan 2018 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top