Hesabım
    Rebecca Ferguson da "Men in Black" Uyarlamasına Katıldı!

    Rebecca Ferguson da yeni "Men in Black" filminde boy gösterecek.

    Men in Black'in yeni uyarlamasına Rebecca Ferguson da katıldı. Başrollerini Marvel Sinematik Evreni’nin Thor’u Chris Hemsworth ve "Thor: Ragnarok"un Valkyrie'si Tessa Thompson'ın üstleneceği, merakla beklenen spin-off projesinde güzel oyuncunun rolü henüz bilinmiyor. İsveçli oyuncu Rebecca Ferguson'ı şu sıralar sinemalarda son devam halkasıyla dönmekte olan Görevimiz Tehlike serisinin yanı sıra Muhteşem Showman filminden de tanıyoruz.

    Orijinal serinin aksine yeniden uyarlama iki baş karaktere odaklanmaktansa daha kolektif ve evrensel bir macera kurgulayacak.

    Orijinal "Men in Black" uyarlamasında Ajan O'ya hayat veren Oscar ödüllü usta oyuncu Emma Thompson, serinin yeni uyarlamasında da aynı role geri dönecek. Aksiyon filmlerinin Oscar adayı aranan yüzü Liam Neeson'ın "Men in Black" müdürünü canlandıracağı yeniden uyarlamanın kadrosunda “Silicon Valley” dizisinde izlediğimiz Kumail Nanjiani, “Jurassic World: Yıkılmış Krallık”ın kötü adamı Rafe Spall ve Les İkizleri olarak tanınan dans ikilisi Laurent Nicolas Bourgeois ve Larry Nicolas Bourgeois da yer alıyor.

    İtalyan İşi”,“Adalet Peşinde” ve “Hızlı ve Öfkeli 8” filmleri ile tanınan F. Gary Gray'in yönetmen koltuğunu üstlendiği yeniden uyarlamanın senaryosunda ise "Iron Man"in senaristleri Matt Holloway ve Art Marcum'un imzası bulunuyor. Yeniden çekim "Men in Black" 14 Haziran 2019’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top