Hesabım
    Dan Stevens “Apostle”da Bir Tarikata Karşı Geliyor!

    “Apostle”ın başrollerini Dan Stevens ve Michael Sheen paylaşıyor.

    Legion” dizisiyle tanınan başarılı aktör Dan Stevens’ın başrolünü üstlendiği gerilim filmi “Apostle”dan yeni bir kare yayınlandı.

    Başrol Dan Stevens’a filmde, Altın Küre ve Emmy adaylığı bulunan Michael Sheen, “Gypsy” dizisinde boy gösteren Lucy BoyntonMark Lewis JonesBill MilnerKristine Froseth ve Paul Higgins gibi isimler eşlik ediyor. Netflix filminin yönetmenliğini ve senaristliğini ise “Baskın” ve “Baskın 2” filmleriyle tanınan Gareth Evans üstleniyor. Hayatta kalma temalı bir korku filmi beklememiz gerektiğini söyleyen yönetmen, “Witchfinder General”, “The Wicker Man” ve “The Devils” gibi klasikleşmiş İngiliz korku filmlerinin tarzını amaçladığını ifade ediyor.

    1905 yılında Londra’da geçen hikayede Thomas Richardson, kardeşinin bir tarikat tarafından kaçırıldığını öğrendiğinde yıllar önce ayrıldığı evine geri döner. Tarikat üyeleri Thomas’ın kardeşini salmak karşılığında yüklü bir miktarda fidye istemektedir. Her ne pahasına olursa olsun kardeşini kurtarmaya kararlı olan genç adam, Peygamber Malcolm’ın liderliğinde yaşayan tarikatın bulunduğu sakin adaya gitmeye karar verir. Thomas, ada topluluğunun içine sızdıkça tahmin ettiğinin daha da ötesinde korkunç bir sırrın ortaya çıkmasına neden olur.

    Merakla beklenen “Apostle” 12 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top