Hesabım
    Wes Anderson'ın 1950'ler Müzikali Prodüksiyona Geçiyor!

    Wes Anderson imzalı müzikal projesi için çarklar Fransa'da dönmeye başladı.

    Wes Anderson'ın müzikal projesi prodüksiyona geçti. Büyük Budapeşte OteliMoonrise Kingdom ve Tenenbaum Ailesi gibi başarılı yapımların ardından son olarak stop-motion tekniği ile çekilen animasyon film Köpek Adası ile seyircilerin karşısına geçen Wes Anderson, bu kez de seyircilerini 1950'lere götürüyor.

    Projeye dair son detaylar bölgesel Fransız haber kaynağı Charente Libre'den geldi. Film hakkında basına sızan çekim detayları, yönetmenin müzikali çekmek için bütün bir Fransız kasabasını ele geçirdiğini işaret ediyor. Filmin çekimleri Fransa'nın Angoulême bölgesindeki küçük bir köyde gerçekleşecek. Haberde yazılana göre, ödüllü yönetmen geçtiğimiz Temmuz ayında köyü ziyarete gitmişti. "Fransız dokusu" aradığı belirtilen yönetmen için korunmuş mimari ve etkili merdivenler olması gerektiği bildirildi.

    Filmin senaryo detayları henüz bilinmemekle birlikte, önde gelen söylentiler filmin savaş sonrası Fransa'da süregelen yaşamla ilgili bir komedi olacağı yönünde... Aynı kaynaktan gelen başka bir bilgi ise filmin baş kadın kahramanını canlandıracak oyuncunun son 5 yıl içinde Oscar aldığı bilgisi... 

    Merakla beklenen müzikal türü filmin çekimleri Kasım ayında başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top