Hesabım
    "Birds of Prey"de Margot Robbie'ye Kimler Eşlik Edecek?

    "Birds of Prey"in Harley Quinn'i Margot Robbie'nin rol arkadaşları şekillenmeye başladı.

    Margot Robbie'nin Harley Quinn'li Birds of Prey'i için kadro belirmeye başladı. Harley Quinn'in ekibinde olacak olan çizgi roman karakterleri için oyuncu seçimleri ilerledikçe, ihtimaller de yavaş yavaş basına sızmaya başladı.

    Suicide Squad: Gerçek Kötüler filminin göz bebeği Harley Quinn'ini bir kez daha Oscar adayı güzel yıldız Margot Robbie'nin canlandıracağı filmde Joker'in çılgın sevgilisi Quinn'e Black Canary, The Huntress, Cassandra Cain eşlik edecek. Bu karakterler için düşünülen isimler de basına sızmaya başladı. 

    Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli, namı diğer The Huntress için düşünülen isimler arasında yeni nesil Mumya'mız Sofia Boutella, güzel oyuncu Mary Elizabeth WinsteadBlack Mirror'da boy gösteren Cristin Milioti ve The Nice Guys'tan tanıdığımız Margaret Qualley yer alıyor.

    Suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel, namı diğer Black Canary için ise Belle'in güzel yıldızı Gugu Mbatha-RawJurnee Smollett-Bell ve Gizli Sayılar'dan tanıdığımız Janelle Monae düşünülen isimler arasında...

    Dünyanın en büyük dövüş sanatçılarından biri olan Cassandra Cain için henüz öne çıkan bir isim olmasa da gelen dedikodular yapımcıların Asya kökenli bir kadın oyuncu aradığı yönünde. Ayrıca Justina Machado ve Roberta Colindrez, Gotham City Polis Departmanı'nda bir dedektif olan Rene Montoya'yı oynayabilir. Eşcinsel dedektif "The New 52" çizgi roman serisinde Question karakterine dönüşüyor.

    Bir süper kahraman filmini yönetecek olan ilk Asyalı kadın yönetmen Cathy Yan'ın yönetmenliğini yapacağı "Birds of Prey"in senaryosunu Christina Hodson yazacak. Henüz bir vizyon tarihi almamış olan filmin çekimlerinin önümüzdeki yıl başlayacağı belirtiliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top