Hesabım
    Claes Bang ve Elizabeth Debicki’li “The Burnt Orange Heresy”ye İlk Bakış!

    Drama ve gerilim türündeki “The Burnt Orange Heresy”den ilk kare geldi.

    Çekimleri İtalya’da devam eden drama ve gerilim filmi “The Burnt Orange Heresy”den ilk kare yayınlandı. Yayınlanan kare filmin başrolleri olan Altın Palmiye ödüllü “Kare”nin yıldızı Danimarkalı aktör Claes Bang ve “The Night Manager” dizisiyle tanınan Elizabeth Debicki’ye yer veriyor.

    Başrol ikilisine filmde The Rolling Stones grubunun solisti, Altın Küre ödüllü müzisyen Mick Jagger, iki Altın Küre ödülü bulunan usta oyuncu Donald SutherlandRosalind Halstead ve Alessandro Fabrizi eşlik ediyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin yönetmen koltuğunda ise 2009 yapımı “The Double Hour” ile tanınan Giuseppe Capotondi oturuyor.

    Charles Willeford’ın 1971 yılında yayımlanan aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan “The Burnt Orange Heresy”, karizmatik ve fazlasıyla hırslı sanat eleştirmeni James Figueras’a (Claes Bang) odaklanıyor. Figueras’ın kariyeri, münzevi sanatçı Jerome Debney (Donald Sutherland) ile tanıştıktan sonra değişir. Çünkü Figueras’tan sanatçının bir başyapıtını çalması istenir. Figueras ve sevgilisi Berenice Hollis, (Elizabeth Debicki) sanatçıyla vakit geçirdikçe ne onun ne de kendi görevlerinin aslında hiç de göründüğü gibi olmadığını anlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top