Hesabım
    “13 Reasons Why”ın Yıldızı Katherine Langford “Knives Out” Kadrosunda!

    Bol yıldızlı “Knives Out” oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

    Bol yıldızlı kadrosuyla merak uyandıran suç ve gizem filmi “Knives Out” oyuncu kadrosuna yeni isimler kattı. Netflix’in “13 Reasons Why” dizisiyle yıldızı parlayan genç aktris Katherine Langford, Emmy adaylığı bulunan Riki Lindhome, “Vice Principals”tan hatırladığımız Edi Patterson ve “Seven Seconds” ve “Atypical” dizilerinden Raúl Castillo filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin oyuncu kadrosunda Marvel Sinematik Evreni'nin Kaptan Amerika'sı Chris Evans, İngiliz ajanı James Bond rolünün beyaz perdedeki güncel temsilcisi olan Daniel Craig, şu sıralar “Cadılar Bayramı” filmi ile sinemalarda karşımıza çıkmaya devam eden Jamie Lee Curtis, “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” ile yıldızı parlayan Kübalı aktris Ana de Armas, iki Oscar adaylığı bulunan Michael Shannon, “Ölüm Defteri” ve “Kapan” gibi filmlerin yanı sıra Atlanta dizisinden de tanıdığımız Lakeith Stanfield, Altın Küre ödüllü Don Johnson, son olarak “Ayin” filmindeki başarılı performansıyla adından söz ettiren Toni Collette ve Oscar ve Altın Küre sahibi usta oyuncu Christopher Plummer yer alıyor.

    Asi Gençlik”, “Bloom Kardeşler”, “Tetikçiler” ve “Star Wars: Son Jedi” filmlerine imza atan Rian Johnson’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin hikaye detayları henüz bilinmiyor. Klasik polisiye romanlarının atmosferini yansıtacak filmde başrol Daniel Craig gizemli bir cinayeti çözmeye çalışan dedektif karakterine hayat verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top