Hesabım
    Jordan Peele İmzalı "Us"tan Nefes Kesen Fragman!

    Jordan Peele'nin yönetmen koltuğuna oturduğu korku filmi "Us"tan ilk fragman yayınlandı.

    Jordan Peele imzalı yeni korku filmi Us'tan soluk kesen ilk fragman geldi. Önümüzdeki yıllarda da korku sinemasında yeni kapılar açmaya devam edecek gibi duran Peele, 4.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık 255 milyon dolar gişe hasılatı elde eden ve En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar ödülü kazanan ilk filmi “Kapan”ın ardından bir kez daha deneysel ve farklı bir konu ile seyircilerinin karşısına geçiyor.

    Filmin başrollerinde; Marvel’ın 1.3 milyar dolar gişe hasılatı elde ederek rekorlar kıran alametifarikası “Black Panther”da birlikte rol alan Oscar ödüllü Lupita Nyong’o ve filmin M'Baku'su Winston Duke ile çocuk oyuncular Shahadi Wright Joseph ve Evan Alex yer alıyor.

    Adelaide ve Gabe Wilson birbirlerini ve ailelerini seven, huzurlu ve mutlu bir çifttir. Yorucu geçen bir yılın ardından çift 2 çocuklarını da alıp Kuzey Kaliforniya'da sahil kenarında bulunan evlerine giderler. Tyler ailesi ile sahilde geçirdikleri bir günün ardından, geçmişte bir çeşit travma atlatmış olan Adelaide ailesinin başına bir şey gelebileceği konusunda paranoyaklaşmaya başlar. Gece çöktüğünde Wilson ailesinin, yolda el ele tutuşmuş dört kişiyi görmesinin ardından her şey daha paranoyak bir hal alacaktır. Evlerine yapılan saldırıyı savuşturamayan ailenin yaşayacağı en büyük dehşet ise evlerine giren bu 4 kişinin aslında kendilerinin birebir kopyaları olmasıdır. Birbirinin klonu gibi olan iki ailenin arasındaki en önemli fark ise içlerinden yalnızca birinin hayatta kalabileceğidir...

    Filmin oyuncu kadrosunda “The Handmaid’s Tale” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Elisabeth Moss, komedyen Tim Heidecker, ilerleyen günlerde “Aquaman”de izleme şansı bulacağımız Yahya Abdul-Mateen II, “Titans” dizisinden tanıdığımız Anna Diop, usta oyuncu Jack Nicholson’ın torunu Duke Nicholson ve Cali Sheldon ve ikizi Noelle Sheldon da yer alıyor.

    Peele yaptığı bir açıklamada "İkinci filmimde bir canavar miti yaratmak istedim. Korku sineması için daha sıkı bir film yapmak istedim, ama sinemanın eğlenceli yanına olan tutkum ağır bastı" diye konuşmuştu. Ayrıca başrol oyuncusu Lupita Nyong'o da "Dead Again", The ShiningThe BabadookIt FollowsA Tale of Two SistersThe BirdsFunny Games, Martyrs, Let the Right One In, ve The Sixth Sense filmlerini izleyerek "Us" filminin çekimlerine hazırlandıklarını ifade etmişti. O yüzden klasik korku filmlerinden izler taşıyan, farklı bir yapım izleyeceğimiz belli oluyor. 

    "Us" filmi ülkemizde 15 Mart 2019'da sinemalarda izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top