Hesabım
    Jordan Peele İmzalı Korku Filmi “Biz”den Yeni Fragman!

    Merakla beklenen korku filmi “Biz”in yeni fragmanı yayınlandı.

    4.5 milyon dolarlık bütçesine karşılık 255 milyon dolar gişe hasılatı elde eden “Kapan” ile 2017 yılında ilk yönetmenlik deneyimine imza atan ve En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar kazanan Jordan Peele’in merakla beklenen yeni korku filmi “Biz”in Super Bowl fragmanı yayınlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Marvel’ın 1.3 milyar dolar gişe hasılatı elde eden harikası “Black Panther”da birlikte rol alan Oscar ödüllü Lupita Nyong’o ve filmin M'Baku'su Winston Duke, “The Handmaid’s Tale” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Elisabeth Moss, ilerleyen günlerde “Aquaman”de izleme şansı bulacağımız Yahya Abdul-Mateen II, “Titans” dizisinden tanıdığımız Anna Diop, usta oyuncu Jack Nicholson’ın torunu Duke Nicholson ve çocuk oyuncular Shahadi Wright Joseph, Evan Alex, Cali Sheldon ve ikizi Noelle Sheldon yer alıyor.

    Adelaide ve Gabe Wilson birbirlerini ve ailelerini seven, huzurlu ve mutlu bir çifttir. Yorucu geçen bir yılın ardından çift 2 çocuklarını da alıp Kuzey Kaliforniya'da sahil kenarında bulunan evlerine giderler. Tyler ailesi ile sahilde geçirdikleri bir günün ardından, geçmişte bir çeşit travma atlatmış olan Adelaide ailesinin başına bir şey gelebileceği konusunda paranoyaklaşmaya başlar. Gece çöktüğünde Wilson ailesinin, yolda el ele tutuşmuş dört kişiyi görmesinin ardından her şey daha paranoyak bir hal alacaktır. Evlerine yapılan saldırıyı savuşturamayan ailenin yaşayacağı en büyük dehşet ise evlerine giren bu 4 kişinin aslında kendilerinin birebir kopyaları olmasıdır. Birbirinin klonu gibi olan iki ailenin arasındaki en önemli fark ise içlerinden yalnızca birinin hayatta kalabileceğidir.

    “Biz”in ülkemizdeki vizyon tarihi 22 Mart.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top