Hesabım
    Chadwick Boseman’lı “21 Bridges”tan İlk Fragman Geldi!

    Filmin kadrosunda J.K. Simmons, Sienna Miller ve Taylor Kitsch de yer alıyor.

    Marvel Sinematik Evreni’nin en başarılı filmlerinden biri olarak gösterilen “Black Panther”ın yıldızı Chadwick Boseman’ın başrolünü üstlendiği suç ve gerilim filmi “21 Bridges”ın merakla beklenen ilk fragmanı yayınlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü J.K. Simmons, Altın Küre adaylığı bulunan Sienna Miller, “Waco” dizisinin yıldızı Taylor Kitsch, “If Beale Street Could Talk” ile yıldızı parlayan Stephan James, HBO yapımı “The Deuce”un Dorothy’si Jamie Neumann, Keith David, Gary CarrVictoria Cartagena ve Toby Hemingway gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini ise “Luther”, “Game of Thrones” ve “Penny Dreadful” gibi önemli dizilerde yönetmenlik yapmış olan Brian Kirk üstleniyor.

    “21 Bridges”, gözden düşmüş bir NYPD dedektifine (Chadwick Boseman) odaklanıyor. Polis katili bir adam için şehir çapında bir insan avı başlatılınca dedektif kendini affettirmek için bir şans elde eder. Dedektif bir süre sonra polis meslektaşlarını bir suç imparatorluğu ile ilişkilendiren bir komployu açığa çıkarmaya başlar. Saatler ilerledikçe kimi takip ettiği ve onu kimin takip ettiği belirsizleşmeye başlar. Arama yoğunlaştığında katilin Manhattan’dan kaçmasını engellemek için en uç önlemler alınır. Yetkililer adaya giriş çıkışları engellemek için 21 köprüyü de kapatır. İkonik Manhattan adasının tarihte ilk kez dış dünya ile bağlantısı kesilir.

    “21 Bridges” ülkemizde 12 Temmuz tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top