Hesabım
    Renée Zellweger'ın Judy Garland'i Canlandırdığı "Judy"den Yeni Görseller

    Judy filminden kareler yayınlandı.

    Oz Büyücüsü'nün yıldız oyuncusu Judy Garland'in hikayesini anlatan "Judy" filminden ilk görseller paylaşıldı. Renée Zellweger'ın Judy Garland'i canlandırdığı filmin görsellerinden birinde Zellweger'ı sahnede performans sergilerken görüyoruz.

    People aracılığıyla sinemaseverlerle Judy filminin ilk kareleri paylaşıldı. Wizard of Oz, A Star Is BornMeet Me In St. Louis gibi yapımların yıldız oyuncusu Judy Garland'in yaşamını konu edinen "Judy" filminin konusu ise şöyle: 1968 kışında, Garland'ın "Oz Büyücüsü"ndeki ikonik Dorothy rolünü oynamasının üzerinden 30 yıl geçmiştir. Talk of the Town performansları için çalkantılı Londra'ya gelen Garland, arkadaşlarıyla ve hayranlarıyla yeniden bir araya gelmenin coşkusunu yaşarken, bir yandan da gece kulübünün yönetimiyle çatışmaktadır. İleride 5. kocası olacak Mickey Deans'in hayatına girişiyle birlikte, Garland için her şey daha parlak görünmeye başlar. Ancak 47 yaşının 45 yılında çalıştıktan sonra, çok yorgun ve hassastır. Hollywood'a feda edilen çocukluğunun anıları ve çocuklarının yanına, eve dönme isteği Garland'ı zihnine gölge düşürmektedir. Bilindiği üzere Judy Garland, Hollywood'un istisna isimlerinden biriydi. Yaşadığı dönemde Hollywood'un güzellik kriterlerine uymadığı gerekçesiyle birçok kez hor görülen Garland, öyle bir dönemde yaşamasına rağmen büyük başarılara imza atmıştı.

    Biyografi türündeki Judy filminin oyuncu kadrosunda Chicago, Cold Mountain, Jerry MaguireBridget Jones's Diary gibi yapımların yıldız oyuncusu Renée Zellweger'ın yanı sıra Game of Thrones'da Lyanna Mormont rolüyle akıllara kazınan genç oyuncu Bella Ramsey; Dark City, The Illusionist, Tristan & IsoldeA Knight's Tale gibi yapımlardan tanıdığımız usta oyuncu Rufus Sewell; Beast, Taboo, Wild Rose gibi yapımlarda karşımıza çıkan Jessie Buckley; Harry Potter serisinin Dumbledore'u Michael Gambon; Finn Wittrock gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Rupert Goold üstleniyor. Bilindiği üzere Renée Zellweger, bu role hazırlanmak için müzik dersleri aldı, kareografiler üzerinde çalıştı. Ayrıca oyuncunun hayatının her alanını ezberledi. Zellweger'ın Judy Garland'e dönüşebilmesi için iki saatlik plastik makyaj çalışması yapıldı.

    Judy filmi yurt dışındaki izleyicileriyle 27 Eylül tarihinde buluşacakken, ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top