Hesabım
    Dave Bautista ve Kumail Nanjiani'li "Stuber"dan Eğlenceli Tanıtım!

    Dave Bautista ve Kumail Nanjiani başrollü "Stuber"dan yeni tanıtım filmi yayınlandı.

    Stuber'dan gelen yeni tanıtım ile macera başlıyor. Marvel Sinematik Evreni’nde yer alan Galaksinin Koruyucuları ekibinin Drax’ı olarak yıldızı parlayan, aksiyon serisi Kaçış Planı'nda da kendine kalıcı bir yer edinen Dave Bautista ve “Silicon Valley” dizisinin Dinesh’i olarak tanıdığımız, The Big SickLife As We Know It, gibi yapımlarda karşımıza çıkan Kumail Nanjiani’nin başrollerini üstlendiği aksiyon-komedi filmi "Stuber"dan yeni bir tanıtım geldi. Gelen yeni videoda gözleri bozuk olan sert bir polis ile hayallerden yoksun, hayatına boyun eğmiş olan bir taksi şoförünün nasıl bir araya geldiğini görüyoruz.

    20th Century Fox yapımı aksiyon-komedi filmi "Stuber", son derece kendi halinde yaşayıp giden ve arkadaş canlısı olan bir Uber şoförünün başına gelenleri konu ediniyor. Stu adındaki bu sürücünün aracına bir gün bir polisin binmesi üzerine olaylar birbirine girecektir. Stu'nun aracına görev için binen bu polis, zaman geçtikçe daha kötü işlere bulaşmaya başlayacak ve en sonunda ise azılı bir katilin peşine düşecektir. İkilimiz birlikte giriştikleri bu tehlikeli kovalamacadan nasıl kurtulmayı başaracaktır?...

    "Stuber"ın yönetmen koltuğunda "It's All Gone Pete Tong", What If, GoonMan Seeking Woman gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı yönetmen Michael Dowse oturuyor. Filmde başrol ikilisine 2011 yapımı “The Raid” ile hatırladığımız Iko Uwais, Marvel Sinematik Evreni’nin Nebula’sı Karen Gillan,  Parks and RecreationBattle of Sexes, Abby's, Santa Clarita Diet gibi yapımlardan tanıdığımız Natalie MoralesBetty GilpinJimmy Tatro ve Mira Sorvino gibi isimler eşlik ediyor. Filmin senaryosuna "Vier Gegen Die Bank"in senaryosunu kaleme alan Tripper Clancy imza atıyor.

    “Stuber” filmi ülkemizde 16 Ağustos tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top