Hesabım
    "Bir Zamanlar... Hollywood'da" Filminden Kapsamlı Tanıtım

    Bol yıldızlı "Bir Zamanlar... Hollywood'da" filminden yeni tanıtım geldi.

    Bir Zamanlar... Hollywood'da filminden yeni bir tanıtım yayınlandı. Cannes Film Festivali'nde izleyicilerin karşısına çıkan ve 7 dakika boyunca alkış yağmuruna tutulan film, Hollywood'un iç yüzüne dair sarkastik bir bakış sunuyor. Usta yönetmen Quentin Tarantino'nun 9. filmi olarak bilinen yapım, yönetmenin şimdiye kadar çekeceği en kişisel film olarak da biliniyor. Zengin kadrosunda Hollywood'un en gözde oyuncularının bulunduğu filmin senaryosunda da usta yönetmenin imzası var. Usta yönetmen bu senaryo üzerinde 5 yıl boyunca çalıştığını söylemişti.

    Filmin konusu; Rick Dalton, bir televizyon filmi aktörüdür. Dalton'ın başarılı bir western dizisi bulunmaktadır. Ancak Rick, kendini televizyondan uzaklaştırıp film sektörüne adım atmak istemektedir. Onun dublörü olan Cliff Booth ise bu konuda ona katılmaktadır. Ancak ikilinin yaşlarının ilerlemesiyle birlikte Hollywood'taki şansları da azalmaktadır. Hollywood'un yeni gözdelerinden olan Sharon Tate ise Rick'in komşusudur. Ancak Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson tarikatı tarafından katledilmesiyle kesilecektir...

    Filmin başrollerini Hollywood'un gözde oyuncularından Brad Pitt ve Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio üstleniyor. Filmin güzel Sharon Tate'ine ise 2017 yılında Ben, Tonya ile ilk Oscar adaylığını kazanan  Margot Robbie hayat veriyor. Filmin kadrosunda Kurt Russell, güzel yıldız Dakota FanningTim RothJames Marsden, usta oyuncu Al PacinoTimothy OlyphantMargaret QualleyLuke PerryDamian LewisDamon Herriman, yakışıklı oyuncu Emile HirschBruce Dern gibi isimler de yer alıyor.

    Merakla beklenen "Bir Zamanlar... Hollywood'da" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top