Hesabım
    Yeni "Suicide Squad"a Taika Waititi de Yer Alabilir!

    Yönetmen Taika Waititi "Suicide Squad" filmi için görüşmeler yapıyor.

    Başarılı yönetmen James Gunn'ın yönetmen koltuğuna oturacağı The Suicide Squad filminin kadrosuna Taika Waititi'nin de katılabileceği öğrenildi. Deadline'dan gelen habere göre; Thor: Ragnarok ve Thor: Love and Thunder'ın kamera arkasındaki isim olan Waititi, Warner Bros. yapımı DC Comics uyarlaması için görüşme aşamasında... "Thor: Ragnarok"ta sevilen karakter Korg'u canlandırmış olan yönetmenin filmde hangi rol için düşünüldüğü ise henüz açıklanmadı. Gelen dedikodulara göre; Yıllar önce sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle önce Disney'den kovulan, sonra Warner Bros tarafından işe alınan ve ardından Disney'deki işine de geri dönen Gunn'ın yöneteceği filmin 11 Eylül’de okuma provası yapılacak. Filmin prodüksiyonu ise 23 Eylül tarihinde başlayacak. 

    İlk filmde yer alan ünlü oyuncular; Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie (Harley Quinn), başarılı oyuncu Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Kaptan Boomerang) ve yakışıklı oyuncu Joel Kinnaman'ın (Rick Flag) kadroya geri döneceği yeniden çekimin kadrosuna yeni katılan isimler de bir hayli göz dolduruyor. Henüz açıklanmayan bir rolde karşımıza çıkacak olan başarılı oyuncu Idris ElbaDavid Dastmalchian (Polka-Dot Man), Portekizli yıldız Daniela Melchior (Ratcatcher), rolleri henüz bilinmeyen, WWE dövüşçülüğünden oyunculuğa geçen John Cena, genç yıldız Storm Reid, Alman oyuncu Flula BorgGuardians of The Galaxy 2'dan tanıdığımız Steve Agee (King Shark) ve Castle dizisinin yıldız oyuncusu Nathan Fillion kadroya yeni katılan isimler oldular. İlk filmde yer alan Will Smith, Deadshot rolünü geçtiğimiz aylarda bıraktığını açıklamıştı.

    Robbie'nin yaptığı açıklamaya göre film, ilk filmin devamı niteliğinde değil. Ancak bağımsız bir film de olmayacak. Gunn da daha önce bu konuda açıklama yapmış ve filmin 'neyse o' olduğunu söyleyerek akılları karıştırmıştı. Kısacası, oldukça kötü yorumlar alan ilk filmin yeniden çekimi olarak düşünebiliriz.

    "The Suicide Squad" filmi 6 Ağustos 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top