Hesabım
    "Thor: Love and Thunder"ın Başrolü Kim?

    Taika Waititi, yeni Thor filminin gerçek başrolü hakkında konuştu.

    "Thor: Love and Thunder"da başrolün gerçekte kim olacağı resmi olarak açıklandı. San Diego Comic Con'da Natalie Portman'ın Thor olacağı açıklaması akılları karıştırmış ve Chris Hemsworth'ün daha arka planda olacağı düşünülmüştü. Ancak yönetmen Taika Waititi bununla ilgili MTV News'a konuştu.

    Marvel Phase 4'da yer alacak olan Thor: Love and Thunder ile ilgili yeni bir bilgi öğrenildi. Toronto'da MTV News'a konuşan Taika Waititi, filmde esas başrolün kim olacağını söyledi. San Diego Comic Con'da açıklandığı üzere Natalie Portman, Thor olarak film serisine geri dönecek. Ayrıca Valkyrie rolünde Tessa Thompson'ı da bir kez daha izleyeceğiz. Tüm bu açıklamalar akıl karışıklığı yaratarak Chris Hemsworth'ün arka plana atıldığını düşündürmüştü. Çünkü, Hemsworth'ün başrolünde yer aldığı üç film bulunuyordu. Bu durumda Phase 4 ile yeni bir evreye geçileceği düşünülmüş, Natalie Portman'ın esas kahraman olacağı tahmin edilmişti. Waititi bu konuyla ilgili MTV'ye şu sözlerle yanıt verdi: "Başrol Chris. Bu bir Thor filmi ve o da Thor. Natalie ise filmde yer alıyor." Ayrıca The Grandmaster rolüyle Jeff Goldblum'un da filmde yer alabileceği dedikoduları yayılıyor. Ancak Waititi bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

    Avengers: Endgame ile birlikte Hemsworth'lü Thor'un Guardians of The Galaxy ekibiyle birlikte yolculuğa çıktığına tanık olmuştuk. Ancak Guardians of The Galaxy 3 ile ilgili herhangi bir bilgi henüz bulunmuyor. Filmin yönetmeni James Gunn, şimdilerde The Suicide Squad üzerinde çalıştığı için Guardians of The Galaxy filmi için harekete geçmemiş gibi görünüyor.

    Chris Hemsworth'ün bir kez daha esas başrol olarak karşımıza çıkacağını öğrendiğimiz Thor: Love and Thunder'ın yanı sıra Doctor Strange: In The Multiverse of Madness, Black Widow, Black Panther 2, Blade, The Eternals, Fantastic 4Shang-Chi gibi yapımlar bulunuyor. Diziler arasında ise Loki, Hawkeye, WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier, Ms. MarvelShe Hulk ve Moon Knight yer alıyor. 

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden biri olan Thor: Love and Thunder, 29 Ekim tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top