Hesabım
    Shea Whigham, Mission: Impossible'ın Gelecek İki Filminde Yer Alacak

    Sevilen oyuncu serinin önümüzdeki filmleri için el sıkıştı..

    Shea Whigham, Hollywood için yardımcı rollerin aranan ve beğenilen isimlerinin başında geliyor. Performans olarak her zaman belli bir çizgisi bulunan Whigham, TV dünyasındaki bazı yapımlarla da adından söz ettirmeyi başarmıştı. Homecoming, WacoFargo ve elbette en önemlisi olan Boardwalk Empire yapımlarındaki rolü ona ünlü yönetmenlerle çalışma yolunu da açmış oldu.

    Martin Scorsese, David O. RussellJeff Nichols ve Damien Chazelle bu isimlerden bazıları. Şimdi ise sıra Christopher McQuarrie ve Mission: Impossible serisinde. Yönetmen McQuarrie, sosyal medya hesabından Whigham'ın önümüzdeki iki filmde de rol alacağını ve Tom Cruise, Rebecca FergusonHayley Atwell ve Pom Klementieff gibi oyunculara katılacağını duyurdu.

    Christopher McQuarrie'ın Ghost Protocol'den beri ve gelecek iki film dahil anlaşması bulunuyor. McQuairre ve serinin yıldızı CruiseJack ReacherThe Mummy ve Edge of Tomorrow filmlerinde de beraber çalışmıştı. McQuairrie, Top Gun'ın devam filmi olan Top Gun: Maverick'te de senarist olarak yer alıyor.

    İsmi henüz açıklamayan 7. Mission: Impossible filmi 23 Temmuz 2021 tarihinde gösterimde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top